Jump to content
TEHKO

Трудно палене с прекъсване :(

Recommended Posts

здравейте на всички .. от скоро имам 1проблем с хондата сивик 92' и така.. започвам да обеснявам от самото начало как става проблема ... включвам на контакт изчаквам жълтата лампичка завъртам и почва едно затормозено палене въртене помпя газ и запалва и за секунди губи обороти и гасне.. при следващия опит да запали пали от раз и сичко е наред това го прави обикновено като не е палена повечко време... съмнява ме да не би да е от това че не я държа с повече от 2литра бензин или незнам и аз от какво може да е.. мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

възможно е да е от бензина. Що я държиш с 2 литра. не е добре за бензиновата помпа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карам Д15Б2, относно бензина, да не е хубаво да я оставяш така без бензин, лично съм забелязвал, че ако имам около 1-2 литра, наистина пали от 2-ия път, а иначе пробвай презапояване на връзките на главното реле(намира се долу в ляво под волана) има адски много теми тук във форума, пробвай това и евентуална смяна на бензинов филтър и много силно се надявам, че нещата ше потръгнат....успех :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...