Dilqn_Mitev 6 #1 Публикувано 26 Август, 2008 Първо да отбележа че потърсих в търсачката и на латинаца и на бг,излезнаха ми няколко теми(мисля че 5) но никоя от тях не ми помогна достатъчно..едната беше с подобно заглавие но имаше едно мнение..!Та по същество да карам,мои роднина иска да си купи сув които да използва за града но и да може да си кара по планински пътища и пресечени местности(не говоря за много тежки терени,а за камънисти пътища и т.н),и аз естествено предложих хондарата а и съм забелязъл че има колеги с такива машини и ще им бъда благодарен ако си кажат мнението както и всички останали!Мерси предварително,поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 26 Август, 2008 аз имам 2 единия дори продавам купил съм ги от лондон и съм навъртял повече от 10 000км и мисля да направя 1ва смяна на масло Толкова съм се влюбил в джипа че неслизам от него много е стабилен много добра возия.просто е супер готин а и доста икономичен проходим е не да се претесняваш че ще се запъне някаде Забравяш за дупки и калпави пътища ама да си взима един няма да съжалява Другото което е добре че 4ь4 то не е зацепено винаги а само когато превъртят колелата и от там идва и икономията на горивото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #3 Отговорено 27 Август, 2008 Благодаря за изчерпателният отговор колега Беше ми от полза,а наи-вероятно това ще е колата!Знам че ще са довлни но исках да се уверя..и това че 4х4 не е зацено винаги а само като види зор е доста добра от страна разход..абе бижу Мерси пак,поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o #4 Отговорено 27 Август, 2008 (Редактирано) Колега,кажи на хората по възможност да вземат 2000г. нагоре,има 20 допълнителни кончета под капака! И аз карам от година такова CR-V.Много съм доволен,взех я жипката за същите цели,идеална е,кара се почти като кола,вози почти като кола(няма да ти разбие бъбрецита).Да проверят при докраи навит волан в движение дали от задния мост не се чуват разни пукания,скърцане абе "ненормални" звуци,ако ги има да сменят веднага маслото на задния мост(оригинално на HONDA),трябва да изчезнат!Ако-"не",лошо.Това ме посъветваха и мен колеги за което съм им благодарен! Редактирано 27 Август, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 27 Август, 2008 ако искат с десен волан имам в наличност едно такова с климатиче люк и всичко цената му е 8500 но може да се разберем и друга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dilqn_Mitev #6 Отговорено 28 Август, 2008 ако искат с десен волан имам в наличност едно такова с климатиче люк и всичко цената му е 8500 но може да се разберем и друга Мерси за офертата колега,говорих с тях и малко ще изчакат,а и предполагам че ще търсят с ляв волан( и жена ще го кара ) . Но ще те имам в предвид. поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове