Jump to content
Dilqn_Mitev

Цр-в 1997-2001

Recommended Posts

Първо да отбележа че потърсих в търсачката и на латинаца и на бг,излезнаха ми няколко теми(мисля че 5) но никоя от тях не ми помогна достатъчно..едната беше с подобно заглавие но имаше едно мнение..!Та по същество да карам,мои роднина иска да си купи сув които да използва за града но и да може да си кара по планински пътища и пресечени местности(не говоря за много тежки терени,а за камънисти пътища и т.н),и аз естествено предложих хондарата :bye: а и съм забелязъл че има колеги с такива машини и ще им бъда благодарен ако си кажат мнението както и всички останали!Мерси предварително,поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам 2 единия дори продавам купил съм ги от лондон и съм навъртял повече от 10 000км и мисля да направя 1ва смяна на масло :bye: Толкова съм се влюбил в джипа че неслизам от него много е стабилен много добра возия.просто е супер готин а и доста икономичен :D проходим е не да се претесняваш че ще се запъне някаде :P Забравяш за дупки и калпави пътища ама да си взима един няма да съжалява :D Другото което е добре че 4ь4 то не е зацепено винаги а само когато превъртят колелата и от там идва и икономията на горивото :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за изчерпателният отговор колега :whistle: Беше ми от полза,а наи-вероятно това ще е колата!Знам че ще са довлни но исках да се уверя..и това че 4х4 не е зацено винаги а само като види зор е доста добра от страна разход..абе бижу :) Мерси пак,поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o

Колега,кажи на хората по възможност да вземат 2000г. нагоре,има 20 допълнителни кончета под капака! :whistle: И аз карам от година такова CR-V.Много съм доволен,взех я жипката за същите цели,идеална е,кара се почти като кола,вози почти като кола(няма да ти разбие бъбрецита).Да проверят при докраи навит волан в движение дали от задния мост не се чуват разни пукания,скърцане абе "ненормални" звуци,ако ги има да сменят веднага маслото на задния мост(оригинално на HONDA),трябва да изчезнат!Ако-"не",лошо.Това ме посъветваха и мен колеги за което съм им благодарен!

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако искат с десен волан имам в наличност едно такова с климатиче люк и всичко :) цената му е 8500 но може да се разберем и друга :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dilqn_Mitev

ако искат с десен волан имам в наличност едно такова с климатиче люк и всичко ;) цената му е 8500 но може да се разберем и друга ;)

Мерси за офертата колега,говорих с тях и малко ще изчакат,а и предполагам че ще търсят с ляв волан( и жена ще го кара ;) ) . Но ще те имам в предвид. поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...