SSHHAFT 1 #1 Публикувано 26 Август, 2008 (Редактирано) Колеги, може ли да ми обясни някой причина за блокирането на преден ляв амортисьор.Ще бъда благодарен и ако ми препоръчате някоя марка и цена. Четох за Kayaba и Tokico кои са за препочитане +-сове и - -нуси, а и евентуално откъде да си намеря в Пловдив.Благодаря предварително!!P.S. Забравих да спомена - колата е Civic MB17 Engine D16Y3 1995година Редактирано 26 Август, 2008 от SSHHAFT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #2 Отговорено 26 Август, 2008 може нещо да се е изкревила пръчката на амортисьора а за марка нз какво да ти препоръчам успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SSHHAFT 1 #3 Отговорено 28 Август, 2008 Та смених амортисьорите, доволен съм. Сега се чудя трябва ли да се минава стенд преден мост. Ако може някой да ми каже, ще съм много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #4 Отговорено 28 Август, 2008 Ако ти се е изкривил волата, колата дърпа си за стенд. Според мене тези симптоми не би трябвало да ги имаш и не си за стенд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове