Jump to content
Guest iVo_BMW

Крадци обраха новия CLS 55 на Бърни Екълдтън

Recommended Posts

Guest iVo_BMW

В началото на април босът на Формула 1 намери своя чисто нов (само на един ден!) Mercedes CLS 55 AMG на трупчета. Дръзки лондонски крадци задигнали десните джанти и гуми на спортното возило с цена 97 730 британски паунда и изчезнали в неизвесна посока. Според очевидци, 74-годишният Бърни е бил доста раздразнен от случилото се, но като си има предвид, че в момента състоянието му се оценява на 9,5 милиарда евро, все някак ще го преживее... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

eто - и по крадците се различаваме - тук никой няма да посмее да пипне CLS 55, да но говорим да му свие колелата :D Аз не знам тоя човек що се прави на скромен и не кара Ферари - така ще му отива :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

на Ферарито му е високо таблото и бърнито не вижда пътя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

eто - и по крадците се различаваме - тук никой няма да посмее да пипне CLS 55, да но говорим да му свие колелата :D Аз не знам тоя човек що се прави на скромен и не кара Ферари - така ще му отива :D;)

чак пък никой :D май си в грешка във всеки по голям град в българия има поне 3-4 човека които биха се справили с тая работа ама и англииските колеги не са за подценяване 800 000 кражби на мпс годишно и то за островна държава не е зле.ама нека да им е гадно на британците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

тиа ингилизчета само да посмеят да ми пипнат стоманените джанти !... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

на Ферарито му е високо таблото и бърнито не вижда пътя :(

еееееее стига де -в клубът съществуват и хора които са 160см. с вдигнати раце!!! и аз сам един от тях :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

тиа ингилизчета само да посмеят да ми пипнат стоманените джанти !... :(

историята познава и такива слу4ки-на мен ли4но не ми се е слу4вало, но за сметка на това савсем скоро ми откраднха гайките на гумите както и лаисната на предният прозорец (които все о6те тарся -за да си купя).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

но за сметка на това савсем скоро ми откраднха гайките на гумите както и лаисната на предният прозорец (които все о6те тарся -за да си купя).

абе тия лайсни да не са златни, ти си третия... ако намериш кажи откъде защото аз не намерих.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...