Jump to content
khalata

Имам 16'' джанти какви гуми ми трябват

Recommended Posts

Здравеите Колеги !! Отглеждам си едни джанти 16ки на балкона ве4е сума време !! И понеже никви калкулатори не ми помагат .. някои да е слагал на D16Z6 тва е хе4 пълен сток !! джанти 16" и от опит да каже оптимално къв размер гуми да си търся - ве4е зех един 4ифт от колега от форума и са високи 45 оба4е ми се струва без да съм пробвал 4е и по високи 6те станат ????????

7.5Jx16 ET38

Редактирано от kaliostro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи за каква широчина гума говоришПримерно 205/45/16 ти идват с -5мм по-малък диаметър, а 205/50/16 са ти +16мм, но все още си в допустимите граници195/50/16 са ти +6мм, също стават

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично карам с 195/45/16"Джантите са ми Ronal 16" ET38 6J.И няма проблеми, даже и да сме 5 човека в колата не опира. ;) от по високи гуми няма смисал, ще я спънеш още повече.Забравих да кажа че и аз съм с d16z6 ;).Слагай ги с 195(205)/45/16" няма да имаш проблеми ;)Успех

Редактирано от iNFECTED

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10х за отговорите колеги !! и пак :..на кратко въпроса ми е колко наи високи гуми мога да сложа на 16" джанта при сток хондилка хе4 5ген ?? /така или ина4е си купих 205/45/16 от колегата REDPOWER/ по вискои дали 6те станат /заради адските ями по улиците /

Редактирано от kaliostro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...