pano 24 #1 Публикувано 23 Август, 2008 Интересувам се дали ще имам проблем,след като смених изп. колектори и отстраних тенекийките които са някакъв вид изолация между колектори и картер,това няма ли да загрява маслто допълнително?Моля за бърз отговор че да не стане някоя беля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #2 Отговорено 23 Август, 2008 термо изолациона лента------ е отговора за теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #3 Отговорено 23 Август, 2008 ами сега като нямам възможност да слагам лента проблем ли е да се кара колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #4 Отговорено 24 Август, 2008 Интересувам се дали ще имам проблем,след като смених изп. колектори и отстраних тенекийките които са някакъв вид изолация между колектори и картер,това няма ли да загрява маслто допълнително?Моля за бърз отговор че да не стане някоя беля Няма проблем, карай си смело и безавариино колата п.п. аз карам така от ~ 2 години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове