ecs 0 #1 Публикувано 21 Август, 2008 Значи искам да правя бартер с един колега от софия моля някой ако има някво инфо за колата да казва благодаря предварително ето и линк кам обявата му ..... http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmen...217533903452258 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #2 Отговорено 21 Август, 2008 колеги никой ни6то ли не знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #3 Отговорено 21 Август, 2008 На теб ти харесва този Прелюд така ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #4 Отговорено 21 Август, 2008 Не че нещо .... ама това е най-грозния Prelude, който съм виждал! "РК" тунинг пасти да ядат Братле ориентирай се към нещо по-земно изглеждащо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #5 Отговорено 21 Август, 2008 И какъв е този двиг. 2.2 па 140 к.с. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest UniCorn #6 Отговорено 21 Август, 2008 Не мога да си представя така да разсипеш такъв прелюд. Ужас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #7 Отговорено 21 Август, 2008 Баш тоя Прелюд беше клубен, до преди около 2 години. Колегата го докара в този вид ... , не смятам да давам мнение + или -. Доста краен вид тунинг - т.нар. wide body kit ... Така си му харесваше и виждаше човека, така си я направи. След това на няколко пъти смени марката, като все наблягаше на един и друг вид тунинг, влече си го фена и тва е. Мисля, колата в момента не е точно в същия вид, както когато я продаде, но това едва ли има значение. А за мотора, още тогава не беше ясно с кой от всичките е точно, че даже за турбо се чуваха слухове ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #8 Отговорено 21 Август, 2008 Моето мнение е, че и на мен не ми харесва този тунинг.Човека така е искал,така си го е направил,ако те кефи теб е друг въпроса.Ама и тоз двигател 2.2 140 ??? Много е важно все пак с кой двигател е... 6000 и колко ???Незнам,ама аз напоследък само неподдържани и раздрънкани прелюди виждам и се замисли,че и чаркалъците не са евтини,за да го стегнеш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #9 Отговорено 22 Август, 2008 ей шеме откажете тунинга ми харесфа.... а и немам повече пари иначе сам надухан за 4вс 160 кончета но парата не стига Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове