Jump to content
ecs

Питане за една кола!

Recommended Posts

Значи искам да правя бартер с един колега от софия моля някой ако има някво инфо за колата да казва благодаря предварително ето и линк кам обявата му ..... http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmen...217533903452258

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги никой ни6то ли не знае ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На теб ти харесва този Прелюд така ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо .... ама това е най-грозния Prelude, който съм виждал! "РК" тунинг пасти да ядат :P Братле ориентирай се към нещо по-земно изглеждащо :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какъв е този двиг. 2.2 па 140 к.с. ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest UniCorn

Не мога да си представя така да разсипеш такъв прелюд. Ужас :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Баш тоя Прелюд беше клубен, до преди около 2 години. Колегата го докара в този вид ... , не смятам да давам мнение + или -. Доста краен вид тунинг - т.нар. wide body kit ... Така си му харесваше и виждаше човека, така си я направи. След това на няколко пъти смени марката, като все наблягаше на един и друг вид тунинг, влече си го фена и тва е. Мисля, колата в момента не е точно в същия вид, както когато я продаде, но това едва ли има значение. А за мотора, още тогава не беше ясно с кой от всичките е точно, че даже за турбо се чуваха слухове ... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Brutalism

Моето мнение е, че и на мен не ми харесва този тунинг.Човека така е искал,така си го е направил,ако те кефи теб е друг въпроса.Ама и тоз двигател 2.2 140 ??? :P Много е важно все пак с кой двигател е... 6000 и колко ???Незнам,ама аз напоследък само неподдържани и раздрънкани прелюди виждам и се замисли,че и чаркалъците не са евтини,за да го стегнеш...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей шеме откажете :P тунинга ми харесфа.... а и немам повече пари иначе сам надухан за 4вс 160 кончета но парата не стига :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...