Pagko 3 #41 Отговорено 19 Октомври, 2008 Отварям касичка отсега за това малко зверче. Уникална е, обаче ми се струва, че тва ще е новия дел сол (CRX), но и на каквото и да е наследник е уникална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartek 0 #42 Отговорено 10 Ноември, 2008 Колицата си я бива доста, на мен ми харесва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #43 Отговорено 10 Ноември, 2008 Е това вече се казва работа, чудех се досега с какво ще сменя след доста време моят прелюд........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx_pld 0 #44 Отговорено 11 Ноември, 2008 уникална е колицата,всичко дизайна е инвънземен...просто бих казал ХОНДА си си ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi VT 10 #45 Отговорено 11 Ноември, 2008 колицата си е супер за това си приличат с кабриото "ползвайки почти екстремалния дизайн на концептуалния модел OSM ‘Open Study Model’, като в предната си част колите са почти напълно идентични. " Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #46 Отговорено 11 Ноември, 2008 Абе няма какво да си говориме грозна била незнам кво. Колата има уникален вид. Самата и стоика казва нещо от сорта на ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ направо е трепач CIVIC RULZZZZZ ili prosto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #47 Отговорено 12 Ноември, 2008 Самата и стоика казва нещо от сорта на ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ Напълно съгласен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове