hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 20 Август, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #2 Отговорено 21 Август, 2008 Никои ли не може да ми помогне?Има ли някъде в нета нещо като интернет книга на автомобила, където мога да прочета къде са разположени?Съжалявам за нахалството от моя страна но наистина ми е спешно да разбера! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BorisD 1 #3 Отговорено 22 Август, 2008 Здравей колега,Имам по-новия Акорд от 99+ и съм го разглобявал отпред за да си сменя фаровете ,няма теглич, бате има една греда отпред и това е.Отзад си имам теглич и се пада точно под бронията от ляво.Поздрави,Борис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #4 Отговорено 23 Август, 2008 (Редактирано) Благодаря ти много колега,намерих задната кука,заварена е за купето и се намира горе долу посредата.А отпред предполагам се тегли за гредата.То да не се налага ама да си знам все пак, всичко се случва.Още веднъж благодаря ти Боре Редактирано 23 Август, 2008 от hondarev_accordov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #5 Отговорено 23 Август, 2008 Това е наистина предтекст , че закъсала хонда няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове