Jump to content
Guest BOGIE

Moita Lubima

Recommended Posts

Guest BOGIE

Iskam da spodelia moita maka s vsichki BRATIA ot kluba, moita lubima padna smartno srazena, sega idvam ot Ombre i mi se reve momcheta s kurkodilski salzi, angrenajnia remak mi preskochi ili priplazna i kato rezoltat vsichki vsmukatelni klapani sa lesh moje i niakoe butalo da e zdalo bagaja a sashto i glavata.govorih s ebania mi bashta i toi me uveri che vsichki remaci sa smeneni predi okolo 40 000 oshte v USA, ta kato moralno zakluchenie ot cialta istoria e che i tam ima shmekeri mehanici.SMENIAVAITE TE SI REMACITE

Редактирано от BOGIE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Izpuskatelnite sa :rolleyes: Ot pogrebalnoto bjuro kazaha che toja murtvec shte zhivee :yes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

И хвала тебе, Господииии! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

OMBRE ;);););):rolleyes::yes:;);)

Редактирано от BOGIE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda
;) Как ме подсещаш че на моята ремъка е вече на около 50 - 60 TKM .... :rolleyes: та май ще трябва да се сменя, че направо... ТРЪПКИ МЕ ПОБИВАТ !!!:yes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

Имам чувството че твоя инцидент(моите наи-искрени съжаления) ще повиши двоино "потреблението" на ремъци сред хондаджийте :rolleyes::yes: .ХОРАААА пазете машините че после става сложно!(не дай боже никому). стискам палци да на са тежки последтвията!!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Моите съболезнования BOGIE :(как стана тази простотия?Дано буталата са здрави, че тези железни клапани не са шега работа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nitro

govorih s ebania mi bashta i toi me uveri che vsichki remaci sa smeneni predi okolo 40 000 oshte v USA, ta kato moralno zakluchenie ot cialta istoria e che i tam ima shmekeri mehanici.

, :rolleyes: da priatel i tuk sa shmekeri i se opitvat da te izlajat po vsiakakav na4in.Az si imah i vse oshte imam problemi s takiva.Az jiveia v Kanada i po ste4enie na obstoiatelstvata mi se s4upi kliu4alka na predna diasna vrata/mehanizamanamirasht se vatre vav vratata/ v i poznai.Na vsiakade se opitvat da me izlajat kato daje kogato biah pri oficialen dilar mi kazaha 4e shte mi vzemat za tova 330 dolara kato tova e cenata na 4asta plius truda / kolata mi e civic 2001 godina i v kraina smetka az se hvanah za glavata ,poviarvai taia suma i za tuk si e goliama.S dosta usilia si namerih 4ast direktno ot zavod /USA/i si e pora4ah po neta s kreditna karta i moi 4ovek poznai kolko struvashe tia------samo 24 dolara/ plius taksi za kurieri 45 dolara ,no imashe edno no ,prodava4a mi pisa po maila 4e ne prashtat rezervni 4asti / ve4e do Kanada ,imalo dilari.Ta az platih 4asta i dadoh adres na rodnina v shtatite za da moje toi da mi ia prati po poshtata posle.A da ne ti razpraviam kak okolo na pet mesta mi kazvat razli4ni neshta za edno svirene/ koeto oshte ne sam opravil/ Viarvai i v severna america gi ima vsiakakvi kolkoto i da ne ti se viarva.Kolata mi e prejiviala katastrofa i kogato se 4udih ot kakvo mi sviri ,reshih da otida pri edin ot nai golemite dilari za da ia proveriat.Sled niakolko 4asova proverka mi kazaha 4e nishto i niama s remacite ,no dvigatelia ne e pozicionirat kakto horata / vzeha mi 90 dolara posle az reshih da se dopitam do drug serviz tozi pat malak mahlenski body shop i tam pak mi kazaha ,,imash problem s alternatora ,triabva da go smenish mojem da ti predlojim vtora upotreba ili nov,, Reshih otnovo da probvam na drugo miasto kato tam mi izmeriha dvigatelia toest rastoiania itn i mi kazaha ,,vsi4ko si e nared ,,i vkraina smetka kolata mi vse oshte sviri kato az smenih ediniat remak i sega sam se hvanal za glavata .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Честит Рожден Ден BOGIE :rolleyes:;)

Айде сега за подарък остава и Хондата да се оправи и всичко ще е СУПЕР ;):yes: УСПЕХ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

BOGIE : Честит рожден ден ПИЧ ;) Повече безпроблемно каране на Хонда-та и по-малко ядове с менте майстори! Желая ти здраве,щастие,любов, много късмет и ... абе всичко най - хубаво на света и дочечера - :rolleyes:;) Колкото до колата - ще се оправи споко :yes:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

BOGIE Ч.Р.Д. За nitro еми откачи ремъка на алтернатора и виш дали свири от него. Опа ама там май е и водната помпа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

mnogo sujelqvam za slucheloto se dano se razminesh po tunko.uspeh :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...