Jump to content
harpi

Има ли фенове от Овча купел 1 , 2?

Recommended Posts

Абе понеже съм доста мързелив, та викам дали няма някой като мен от квартала дето му се пие солидно количество алкохол без да се притеснява после да се прибере на 4 "Колела(крака)" :cool: търкаляйки се :)Нещо да измислим в ОК1 или ОК2? Примерно на обиколна на последната спирка всяка вечер некви си праат гонки и щях да вадя въздушната пушка една нощ, ама ние може место да пилим гуми да жулим водки :DИма ли навитаци?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пълно е с фенове от Ориндж Каунти :cool: .... ама нека сами се издадат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Animal

Сички смие на кУонъ ф ориж коунди. Аз върта гуми мошну. И ръчната опъфъм. Бе мани. Ша ма стрелят с фъздушна пръчка яфно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До тука тъй 3ма олигофрена тъй лие дъ гу разбирам уа?Ше пуцам ей...."идин от тука дади, идин натам отиди и тоа прррррррррррр..."пррррррррррррррррррррррррррррррррр..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми аиде другата седмица да напраим една сбирщина в ОК 2 да речем като свърши улицата след последната спирка на рейсовете, щото сега от петък до неделя отивам на пирин.Примерно във понеделник към 21:00 или ако някой има по добри предположения аз съм свободен всяка вечер без вторник и четвъртък....думайте!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм в кюпа, и тъй като разбираш ли не съм бил отделял достатъчно време на жената, :cool: пишете ме двама. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз е понеделник съм на работа до 10 и 30 така че ще трябва да пропусна

az v ponedelnik sum na rabota do 10 i 30 taka 4e 6te trqbva da propusna(izvinqvam se no nqmam flextype o6te 4e formatirah na skoro)

Редактирано от Al_Capone: Следващият път ползвай вградената във форума кирилица! Редактирано от Al_Capone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

dangler, не ти трябва флекс тайп, това са го измислили във форума,погледни горе в десния ъгъл пише кирилица и е в червно правоъгълниче и цъкаш на него и си пишеш без проблем...Така, дано да си взема хондата в софия тая година,че ми писна вече,аз живея в брезите,така че няма да има проблем да прескачам до Ориндж Каунти от време на време,ама това ще е октомври като ми почнат лекциите в ееее как се казваше университета,аа даа Бъркли май (НБУ) :cool: Тъкмо там има един син седан 5г. дет се чудя на кого е всеки път

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blondy

Ще я бъде ли тая среща или кво???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз мисля да намина ;) Дайте да се разберем нещо по-точно. Може да се чакаме след колелото на рейсовете (както предложи колегата по-горе)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно ще има ли хонди довечера ?Аз може да мина след работа да видя какво е положението ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ша ви мина ... ааа така де, ше намина ... ;) Да не сме само двамата ръсто там довекера, ей. Че ше си посегнеме на обществено място. Аре да се знаем мафията от квартаУа, да сме силни. Брадърс фром да хууд, йоо. Мадафака! Жик так. Нещо към 9 да го опънем, а? Зарибени ли сте?

Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пирфектинг...начи аз твърдо съм там нали живея до последната спирка ;)Начи 21:00 малко след колелото на последната спирка, се събираме тази вечер ;)Ше подразним полицайте ;) Аиде до след малко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

без мен ще е колеги, пак ми излезе нещо. Евентуално по-късно мога да мина за ви проверя ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятна срещичка се получи. ;) Браво момци. Скоро пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зарибенведнага се залепи за пц-то

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готина срещичка стана, дано се включат и други фенове от ОК некст тайм.Обаче на тва място май редовно си викат куките щом дойдоха толкова рано, е верно че дигнахме малко шум ама нямаше нужда :D Обаче ме изкефиха куките, за пръв път се събираме а тея викат "до кога ще се разправяме с вас?" мухахахаха...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колко се събрахте?другия път ще дойда и аз колеги

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бяхме 6 човека зарибени рацери и дрифтери. После случайно се мернаха едни френдове, и бройката нарасна. Уж срещата беше с цел изпонапиване, но вместо това останахме без гуми. :lol: Яко беше. Скоро пак. Гости приемаме естествено. Колкото повече, толкова повече. :lol:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обаче ме изкефиха куките, за пръв път се събираме а тея викат "до кога ще се разправяме с вас?" мухахахаха...

Ние може и за пръв път да се събираме ама ако случайно четеш tuning.bg форума там всеки ден нов ентусиаст предлага да се събират на ок2.Накрая ще стане като на бояна ще минават през 1 час да разгонят народа и като видят че не става легнали полицаи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То там и наистина не става. Поне не за дръпки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest harpi

Еми да имаше и други ентусиасти, но за пиене със сигурност става и мисля да наблягаме на него, ако не на гонки :whistle:, особено тези от квартала де щото не подкрепям пияни шофьори! Ми да организираме пак нещо, може петък вечерта ако има достатъчно навитаци....ако не другата седмица..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А спрете се де!! Не че завиждам за кварталните срещи,ама... :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А спрете се де!! Не че завиждам за кварталните срещи,ама... :)

тиху там кривата река... Ти ни са мешай... Че си "преди живях срещу Пирогов, сега живея срещу нас"... За сега си си у вас де ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз за петък съм на линия само че пак така по късничко че бачкане :)мотор без бачкане не се купува :) а относно пиенето аз ще съм на количка най вероятно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest harpi

Еми начи довечера към 21:00 ще съм там пак, който не е идвал по еднаквия цвят на колата и патрончето "флирт зелена" ще ме познае :D Аиде и други приемаме не само от Овачата кюпул...Мария Илиева-идваш ли? Morridina-аиде бре за няма и 2 часа си при нас :lol:Надявам се да се посъберем.Кой друг е наVtaк наVtek?:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Мари� Илиева

Еми начи довечера към 21:00 ще съм там пак, който не е идвал по еднаквия цвят на колата и патрончето "флирт зелена" ще ме познае :D Аиде и други приемаме не само от Овачата кюпул...Мария Илиева-идваш ли? Morridina-аиде бре за няма и 2 часа си при нас :lol:Надявам се да се посъберем.Кой друг е наVtaк наVtek?:D

...Ще си помисля :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мария много изпусна беше доста интересно :D или поне това което аз заварих

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам , че не дойдох , но колата е в бокса .Разкажете как беше ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аххаахаха да беше невероятно просто инкредибъл....бях само аз с един френд от блока и по едно време дойдоха двама мъртво пияни в една омега, и първо искаха да се бегаме после слязоха да си допият при нас, след което се оказа че са търсели някои от тия дето пилят гуми и дигат гюрунтия че не можели да спят, ама тая вечер нямаше жива душа..и после дойде dangler-a и си тръгна бързо :huh:Та така, вече в петък вечер никви срещи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Animal

Какво ще рече това, че си търсят проблеми?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпосната вечер на бояна беше пълно с яки бегачки и 1 синя хондела се моташе предлагам другия петък да се закараме до там повечко хондитъкмо ще подобриме взаимоотношенията с другите фенклубове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха кви яки бегачки бе?! Само скрапери ходят там, никво ходене. Ходихме с Rust и Nio преди време, срещнахме и Grunwaser-а там ама само скрапери.

Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е не е като на божура

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То божур вече няма... Отново сме на улицата ... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...