honda_25 0 #1 Публикувано 17 Август, 2008 значи колеги ако някой мойе да даде адекватно мнение или предполжение нека каже.наскоро си купих акорд 1.8 98г и като го каран без вкл.климатик си държи нормална температура,но като пусна климатика и го карам повечко около 20-25км почва да вдига температурата значително иначе перката си вкл. няма ядове но я вдига доста.аз сам що годе грамотен технически човек но тва не мога да разбера от какво се получава,а губи и течноста в радиатора.пробвах я да не е издухала гарнитура не е гледах за речове но не можах да видя никаде може от топлото време да капе и да се изпарява и затова да не мога да видя но това ще го разбра рано или късно но мисълта ми е за климатика иначе си работи доста добре той. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 18 Август, 2008 Как губи течност, не отива ли в разширителния съд ?Според мен си за нова капачка на радиатора - отваря на 1.1 бара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_25 0 #3 Отговорено 18 Август, 2008 (Редактирано) абе отива си в разширителния съд но като пусна климатика няkаде я губи, а капачката си работи пробвах я на другата хонда. Редактирано 18 Август, 2008 от honda_25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 18 Август, 2008 Няма къде да се губи. Нещо не е така, както казваш, сигурен ли си ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_25 #5 Отговорено 18 Август, 2008 (Редактирано) да колeга всичко е така както ти казвам сега се качвам от гаража от половин час колата работи на място с вкл.климатик на макс и двете перки въртят ,а сега не загрява повече от нормалното перките си вкл. и изкл. температурата си е нормална.направо тая кола мe хвърли в приключение. 5год.карах сивик 5г само здраво каране не съм брал такива ядове тоя акорд ме побърка. Редактирано 18 Август, 2008 от honda_25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове