Jump to content
honda_25

акорда загрява

Recommended Posts

значи колеги ако някой мойе да даде адекватно мнение или предполжение нека каже.наскоро си купих акорд 1.8 98г и като го каран без вкл.климатик си държи нормална температура,но като пусна климатика и го карам повечко около 20-25км почва да вдига температурата значително иначе перката си вкл. няма ядове но я вдига доста.аз сам що годе грамотен технически човек но тва не мога да разбера от какво се получава,а губи и течноста в радиатора.пробвах я да не е издухала гарнитура не е гледах за речове но не можах да видя никаде може от топлото време да капе и да се изпарява и затова да не мога да видя но това ще го разбра рано или късно но мисълта ми е за климатика иначе си работи доста добре той. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как губи течност, не отива ли в разширителния съд ?Според мен си за нова капачка на радиатора - отваря на 1.1 бара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе отива си в разширителния съд но като пусна климатика няkаде я губи, а капачката си работи пробвах я на другата хонда.

Редактирано от honda_25

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма къде да се губи. Нещо не е така, както казваш, сигурен ли си ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_25

да колeга всичко е така както ти казвам сега се качвам от гаража от половин час колата работи на място с вкл.климатик на макс и двете перки въртят ,а сега не загрява повече от нормалното перките си вкл. и изкл. температурата си е нормална.направо тая кола мe хвърли в приключение. 5год.карах сивик 5г само здраво каране не съм брал такива ядове тоя акорд ме побърка.

Редактирано от honda_25

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...