Brutalism 1 #1 Публикувано 14 Август, 2008 (Редактирано) Здравейте, колеги!Ако не сте чули в Бургас МТВ ще правят грандиозен фестивал да го наречем.стотици групи ще свирят от днес 15 до 17.Сумати БГ банди,като Уикеда, Гравити Ко и мнооогоо други + Кредъл оф филт,систер оф мърси и мноооого диджеи и изобщо 3 дена яко концерти на плажа,където са построили голяма сцена.Удоволствието струва 88лв за 3-та дена, а на место е 99(май).Та понеже от бургас не ми се вярва да има много хора и се надявам от цяла българия да доприиждат,че да бъде по - забавно.Всички от бургас са някъде из черноморието и е пустош и ако няма хора от цялата страна,тия повече няма да дойдат никога повече..А ако има и някои хондаджии ще е още по яко да се разцепим на самия плаж,че нещо ми е скучно тука,само се наливам всяка вечер с алкохоли и тва е,скукаа...Ако някой ще идва, нека пише в тая тема.За деня е 30-35 лв билета зависи дали е на място закупен или от билетен център Редактирано 14 Август, 2008 от Brutalism Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 14 Август, 2008 хах на мен мис е искаше да ксивам за какво иде реч ама заминавам за уикенда на китен ПП: даже несъм видял каде е тази сцена брей ще взема да ида утре през деня да видя за каквос тава дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zvero 0 #3 Отговорено 15 Август, 2008 Аз вечерта съм при вас в Бургас на рожден ден на плажа в BARCODE след 23:30 ще съм там питай хората на пулта за Вальо от София и ще се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #4 Отговорено 18 Август, 2008 За съжаление свърши Купона на плажа и целия бургас пак ще замре и хората ще се покрият в миши дупки и ще се чудя с кой да се бутам по центъра...Беше мега яко 3 дена до сутринта,нямаше такъв купон...Догодина май пак ще има,ама тогава се надявам аз да съм от артистите.Айде дано скоро пак да има нещо интересно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #5 Отговорено 19 Август, 2008 Еми аз дадох 90 лв. за трите дни и по 20 лв на ден,значи около 150лв общо,ама си изкарах жестоко.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK #6 Отговорено 19 Август, 2008 Е как така бе хора, не беше ли 90 за трите дни ИЛИ по 20-30 на ден? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #7 Отговорено 19 Август, 2008 За 3-те дни беше 88лв. Ама аз незнаех дали ще ходя и си взимах всеки ден билет от часовника и от гъбката нагоре има едни мацки,където ги продават по 30лв., а иначе на място е 35,а имаше и такива за по 20,които са след 12 часа,а на място 25лв. Догодина ако успея да си направя група,може и аз да участвам и ще съм ВИП Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове