Guest raldo #1 Публикувано 12 Май, 2005 Егати тариката.Mercedes По същия начин,всеки от нас може да си направи по една NSX.Само и двигател да казваха как може да си сглобиш така лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #2 Отговорено 12 Май, 2005 От нищо - нищо иначе евала за ентусиазма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #3 Отговорено 13 Май, 2005 (Редактирано) NSX а, ама само да не ползват копето и двигатела на някои полски фиат 4е после някои адски мо6тен голф 1.1 при това на гас да не си помисли 4е дарпа nsx Редактирано 13 Май, 2005 от buddi5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 13 Май, 2005 ..........и да си отваряте очите като си купувате кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #5 Отговорено 13 Май, 2005 следващия път, някой от Вас като види в мобиле-то с2000 за 2-3000лв, да знаете - не съм я правил аз! Няма много кит по нея, и със сигурност е със двулитров двигател, нищо че може да не изглежда така! И ако после някой майстор Ви каже "Ма т'ва не е хонда бе!", НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ.... Вервайте МИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 13 Май, 2005 невероятно маняшко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #7 Отговорено 13 Май, 2005 То ако ставаше така просто да си направиш NSX до ся 10 щях да имам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове