Jeepers 41 #1 Публикувано 14 Август, 2008 така колеги интересувам се относно биелите различните видове на какви мотори се слагат колко тежът или всяка марка си има техен грамаж? Например могат ли да се слагат олекотените И бийм на турбо коли въпреки че ги дават например до 500 коня? Всички турбо коли ли са с Н бийм биели? а тез другите А и Х какви се водят ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 14 Август, 2008 ай стига е никой ли няма мнение по въпроса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 22 Август, 2008 ай в коша тази тема аз се информирах вече а явно и няма интерес по темат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #4 Отговорено 23 Август, 2008 така и така си разбрал, сподели да се знае на мен ми е любопитно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #5 Отговорено 24 Август, 2008 ай в коша тази тема аз се информирах вече а явно и няма интерес по темат Хайде небъди егоист и бади така добър да споделиш какво си научил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #6 Отговорено 24 Август, 2008 ем I биим са за атмосферки повече a H биим за ... турбо коли общо взето е това . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове