Jump to content
Bella

Правописа

Recommended Posts

Извинявам се за темата....може и да има обидени(ако се усетят че те са едни от тях :huh: ),но понякога гледам и не мога да повярвам на очите си.....как може да има толкова колеги между нас с такъв правопис........ами това "а" и "ъ"......."с" и "з"......"в" и "ф"...и т.н......ми че то се учи в началното училище.....такива извинения....ама аз не мога да пиша на кирилица......ами и аз не мога и използвам БГ фонетика ...ама това няма нищо общо с правописа....поне за мен....Иначе на пътя с колите имаме голямо самочувствие........да,ама трябва да има и покритие:plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой ти обръща внимание на правописа. Темата сме я дъвкали преди време, но ефекта = 0. Явно доста българи включително и колеги не осъзнават, че е важно когато се изразяват писмено то да е без груби грешки. (нямам предвид жаргон и тн., и аз не съблюдавам за пълен/непълен член-т.е. не съм света вода ненапита) Ако се наложи да напишат нещо пред важна инстанция (държавна или корпоративна) и е написано с грешки, няма кой да им обърне сериозно внимание (и то с право). Може би трябва да свикнем, че България включетелно и Българския език изчезват.

Редактирано от Ogi_Stoev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не е така на кой му прави впечатление. Прави си впечатление и си е доста дразнещо. И не може просто да се примиряваме, че българският език такъв, какъвто е редно да бъде, изчезва. Това си е оправдание за собствения ни мързел и незаинтересованост. Така че и аз се присъединявам и апелирам към малко повече внимание, когато пишете, колеги.П.С.: Има си тема вече за това, ползвайте нея, ако искате да изкажете недоволство към неправилното писане. Все пак трябва да има и подреденост в тоя форум, нали така? :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам,но не съм видяла че вече има такава тема!Може да я изтриете тази.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...