Jump to content
Guest iceman1234

Мax Тuning Show

Recommended Posts

Guest surr3a1

Добре де колеги,има ли в крайна сметка нещо вярно в това, че победителите от този кръг са щели да се състезават на драгрейс следващата неделя?Някой има ли идея по въпроса или е просто слух? :D

Демоне, мисля че е само слух. Идващия уикенд е Драг състезание за цяла България. Ако се състезават зна4и просто така се е получило. Аз за жалост няма да мога да съм там този път.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez
Отговорено (Редактирано)

НА 15-ТИ НЯМАШЕ НИКАКЬВ ДРАГ.САМО ЕДИН ФОРД РС2000 И ВЕКТРА СЕ ПУСНАХА 3 ПЬТИ, И ТО ОТ ПОЛОВИНАТА ПИСТА НАГОРЕ.НАДОЛУ ИМАШЕ МАСА НАРОД И КОЛИОСНОВНЯ ДРАГ СИ ОСТАВА ЗА 21,22-РИЗАПИСВАНИЯ ЗА НОВИ, СТАРИ У4АСТНИЦИКФАЛИФИКАЦИЙ В СЬБОТА, ФИНАЛИ В НЕДЕЛЯАЗ ТОВА РАЗБРАХ

Редактирано от stonez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
Отговорено (Редактирано)

Впрочем заминавам за щатите и ми е супер тегаво сърцето ми се е свило отставям семеиство приятели и моя втори дом ...... Хондата...вярно че само за 5-6 месеца ама все пак .Та искам да ви питам защото много хора ми казаха да си взема едно разервно окабеляване от там .. има ли смисал.Другото е че още от сега заявявам че Хонда фен клуб ще има с какво ОЩЕ да се гордее защото сам решил да хвърля кам 2000 долара за тунинг от там.... :(

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Добре де колеги,има ли в крайна сметка нещо вярно в това, че победителите от този кръг са щели да се състезават на драгрейс следващата неделя?Някой има ли идея по въпроса или е просто слух? :(

Тази седмица ще има драг рейсинг, но той не е свързан по никакъв начин с тунинг шоуто на 15-ти Май :P А и още нещо - Входа за посетители ще бъде 5 лева :( Още инфо за състезанията, които ще се проведат на 21 и 22 Май можете да прочетете тукОт мен поне снимките са гарантирани :(:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Та искам да ви питам защото много хора ми казаха да си взема едно разервно окабеляване от там .. има ли смисал.Другото е че още от сега заявявам че Хонда фен клуб ще има с какво ОЩЕ да се гордее защото сам решил да хвърля кам 2000 долара за тунинг от там.... :(

:( Поздрави за колата, много е добра :( За окабеляването незнам. Ама за тунинга, само от там можеш да купиш тунинг и да ти излезне най-евтино. С тези 2000$ в БГ няма да можеш да направиш и 1/3 от тунинга в USA. Там цените на тунинг частите са най-добри от целия свят и се предлагат от най-добрите тунинг фирми на пазара. Каквото можеш взимай и слагай по Хондичката :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Мале супер е било :( много съм изпуснал догодина непременно ще дойда. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

ЕТО го и класирането за тунинг ! 3-то място за Хонда Сивик... Справка:http://www.maxtuningshow.com/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Май и в категорията "car audio" ще имаме класиран представител и то на челно място :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

По непотвърдени данни...:dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Пожелавам ти данните да се потвърдят :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

ЕТО го и класирането за тунинг ! 3-то място за Хонда Сивик... Справка:http://www.maxtuningshow.com/

Много добро представяне от Японска страна :drunk: Японските марки са взели повече награди от всички останали, браво на пичовете с автомобилите си и мерака да правят именно истински автомобили :bye::dunno::dunno: Казах ли ви, че това ще е истинското съревнование, а не предишното, то и по участието си личеше. Пък и не чух някой да се оплака от нещо, а само хубави думи. Съжалявам, че не можах тогава да отида :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Благодаря ! Наградата е за всички фенове на най-великата марка ---> ХОНДА !!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

ЧЕСТИТО :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Бравос!!!:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maniac

Само така колега ! Показал си йм какво е ХОНДА фен. Пожелавам и на други колеги да ги разцепят на следващото състезание :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Евала на пичовете за дето са се отказали от наградите, защото все пак наистина живеем в бедна държава и тези които могат да си позволят нешо такова и го правят са наистина много малко :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Най-накрая излезна инфо и за тая категория от шоуто: линк :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

..И разбира се големи поздравления за PARADOX !! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Браво Парадокс, нареждаш се след Астрата дето ходи по ралитата, поздравления :D:punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Поздравления за отличното представяне :punk::D:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Най-накрая излезна инфо и за тая категория от шоуто: линк :punk:

Браво мой :blink::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

браво браво paradox .... честити да са ти и наградките:))прехваленото бмв се е осрало хехе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

PARADOX-честито :) покозаим за какво става дума :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Най-накрая излезна инфо и за тая категория от шоуто: линк :D

Явно понякога нарочно преувеличаваш , но то резултатите се виждат :D Поздравления наистина :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

честито Парадоксе :)Само да попитам, защо е 151 кс като на диното излезе към 160Или е от коригиращите коефициенти - ако е така, какви са тези коригиращи коефициенти, какво отчитат. И всичките замервания в един ден при еднакви условия ли са правени?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Начи преди когато на всички Хонди излезнаха резултатите супер оптимистични мощноста се мереше по не знам си каква система. Сега се мери по ДИН. От там е разликата. За загубите в трансмисията не знам колко трява да са, но бмв-то 320ис което излезна с 2 коня по-малко на колелата сравнено със Civic-а трява да е 192 на вала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...