Jump to content
Guest iceman1234

Мax Тuning Show

Recommended Posts

Guest iceman1234

Първо не съм много сигурен, дали тук и е мястото на тази тема! Но както и да е, ако не е - някой да я премести! Значи става дума за това: http://www.maxtuningshow.com/ Та ми беше интересно, ще имаме ли представители там? И изобщо как са настроенията, кои ще ходи и т.н. Аз лично смятам, да съм там, макар и като зрител тази година(ако нещои не се обърка в последния момент де :P ). Но би ми било много по-приятно, ако се мяркат хубави ходички на шоу-то! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Все пак вижте в сайта на събитието каква кола са сложили на предна позиция! :P:)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

НИЕ ЩЕ ХОДИМ!ТРИМА СМЕ ОТ СТ. ЗАГОРА4УДЯ СЕ С ХОНДА-ТА ЛИ ДА ДОЙДЕМ, ИЛИ С ЛАДАТА? :P ЩОТО ХОНДАКА МН ГО :) И СМУ4Е ЯКО БЕНЗИНА :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Мисля че "THE Fastest" ще е там.Заслужава си да се види какво е направил с неговия ACCORD и според мен има големи шансове да се класира :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Искам да призова Всички Хонда манияци на 15-ти.Време е да отбележим малко присъствие на Божурище.За сега колко човека ще ходят от Форума...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Аз ще ходя, но за съжаление не съм 100% сигурен :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

за съжеление аз май няма да присъствам :angry: направетре поне снимки да плакнем очи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Там сам със сигурност тъкмо ще гледам да направя по добро време че се изложих много последният път :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Аз ще гледам да съм там... при което призовавам да се съберем една колона Хонди и да не се излагаме. :angry:6те им е*а и тъпите голфове ;)Какво ще кажете?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

между другото даите ако искате да се саберем един час по рано на резиденция бояна на по бира или кафе .Какво ще кажете? И от там директно кам божурище?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Ми бате добра идея но е малко дале4ко от бояна до божурище....а и какво разбираш под 1ч порано?Аз към 1300-1400 мисля да отида... дори порано ако успея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Аз както казах и в другата тема мисля да съм там. И предлагам да се съберем и да отидем една колона от Хонди като на Бързи и Яростни :angry:))

Публикувано изображение

ето това е моето доби4е ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

ми незнам , да се измисли някакъв час , пък и не е задължително бояна просто дадох идея тъи като от там само по околоМръсното и сме за 10мин.но даите някакви идей.... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez
Отговорено (Редактирано)

КОЛЕГИ, КАК СЕ СТИГА ДО БОЖУРИЩЕ?НИЕ ЩЕ ДОЙДЕМ ОТ СТ ЗАГОРА И МИСЛЯ ДА КАРАМ ПО ОКОЛОВРЬСТНОТОНЯКОИ ДА ОСТАВИ ТЕЛ. ЗА ВРЬЗКА

Редактирано от stonez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

КОЛЕГИ, КАК СЕ СТИГА ДО БОЖУРИЩЕ?НИЕ ЩЕ ДОЙДЕМ ОТ СТ ЗАГОРА И МИСЛЯ ДА КАРАМ ПО ОКОЛОВРЬСТНОТО

Начи като идваш по Околовръстното от Овча Купел, минаваш Суходол и гледаш за Мосю Бриколаж (пада се отдясно на Околовръстното) и като го стигнеш, има едно кръстовище. Оттам завиваш наляво и караш по бул. Европа, докато стигнеш Метро - там пак наляво и нататък е лесно ;) Абе я най-добре виж тая тема, щото от мойте обяснения сигурно само си се объркал :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sasa

еми ок и аз сум там само кажете каде 6те се съберем преди това за по бира :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

0887427917 Радо, ако някой колега от провинцията има затруднения да звънка. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Takaaaa И какво стана за бирата ;):angry: впрочем кажете как възприемате идеятя за една поранна среща?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз ще гледам да съм там... при което призовавам да се съберем една колона Хонди и да не се излагаме. :)6те им е*а и тъпите голфове :)Какво ще кажете?

И аз съм там, няма много какво да покажа, но ще има в какво да оплакна око ;) А колега, не мога да разбера защо да се излагам или злагме? Аз искам да карам Хонда, това ми харесва и това карам! И не смятам, че се излагам и ще се изложа или някой от нас ще се изложи. :dry: Другото е, че какво им е на Голфовете, аз не ги харесвам, ама някой хора с мерак са си ги нагласили и си ги обичат даже. ;) Искам да кажа, че недейте да отивате там с нагласата, че другите са врагове едва ли не или смешници, и вижте да не се изложим пред тях. Да покажем, че сме много и сме силни!Всъшност, отиваме да се искефим. Мен най-много ще ме искефят наточени Хонди, защото това ме кефи най-много. А иначе всеки ще иде да покаже каквото има и аз с кеф бих се зазяпал и по различна от Хонда машина, стига да е добре направена ;) Както и да е.......Там сме :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Демоне напълно съм съгласен.За излагането исках да кажа 4е ефекта като отидем колона в сравнение с този по едини4но е равен на излагане :hondarulez:)).Ина4е разбира се 4е няма само една марка. Аз на БМВ примерно съм голям фен.Ама голфаджиите карат като идиоти... затва мн им се нервя.Та като цяло си мислех дори да отидем поотделно да сме една голяма секция на мястото на събитието... а не разпръснати насам натам... би било яко мисля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Мисля че "THE Fastest" ще е там.Заслужава си да се види какво е направил с неговия ACCORD и според мен има големи шансове да се класира :hondarulez:

Точно така ! Ще бъда там и надявам се да йм покажа какво значи Хонда ( е аз ще се състезавам в раздел Car Audio де...) и да се кача на почетната стълбичка !П.С. По непотвърдени данни колите, които ще са на първите места ще са правени в "TOYAGA"....Били основен спонсор...Ама да видят хората кой какво е сътворил и да си кажат мнението - според мен най-добрата награда е тази на публиката !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

ЩОТО ХОНДАКА МН ГО :hondarulez: И СМУ4Е ЯКО БЕНЗИНА :)

Как няма да смуче бе..Като я караш с 180 км/ч..:):dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ЩОТО ХОНДАКА МН ГО  :hondarulez: И СМУ4Е ЯКО БЕНЗИНА  :)

Как няма да смуче бе..Като я караш с 180 км/ч..:):dry:
ми те бавно не могат да вървят, сърдят се ;) аиде и направете снимки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

И аз там :) 0888 659439 Явор. Ако някой има затруднения да свирка, живея на няколко минути от околомръсното така че мога да ви упътя :) А и напълно подкрепям идеята да отидем заедно, пък и по биричка да обърнем преди това :hondarulez: само дръннете една жица моля :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy
:hondarulez: Здравейте пичове, аз съм доста нов във форума макар и хондаджия от близо 4 г. Та използвам случая да кажа 'Здрасти' и да ви кажа че много ви се кефя ;):dry:...А по темата: аз също смятам да ходя на Божурище на 15-и и предлагам ако наистина искате да се съберем поне малка част накуп, да го направим между 11 и 12 ч. в някое кафе, на бензиностанция или паркинг около кръстовището на Околовръстното и бул. Европа(пътя за Божурище). Ако има някои от района или знае подходящо място наблизо ( все пак оттам до пистата са не повече от 10-15 мин. ) ;) направо да казва КЪДЕ точно и сме там ! Аз също нямам какво да покажа, просто една заводска каручка, но...надявам се да има други които да имат. Тва е от мен.Алл тхе бест ;):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Абе мом4ета да се съберем на МЕТРО?Голямо е... не може да го изпусне никойБлизо до пистата.Знам ли?1200ч примерно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Това Метро в Божурище ли е ? или...:dry:Иначе аз съм ЗА, дори и по-рано, към 11 мисля да съм там или в района на Околовръстното и бул. Европа и да се оглеждам за Хондаци :)Айре дано се съберем !!!:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

За излагането исках да кажа 4е ефекта като отидем колона в сравнение с този по едини4но е равен на излагане :hondarulez:)).

Яко, кажи къде се събирате, решете и в колко и пишете тук. Ще видя кат свърша работа в неделя, ако не влизам във времето, ще дойда, ако не, направо там ще ви намеря :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

МЕТРО е на булевард Европа. 1км примерно преди Божурище.Точно по пътя. Пада се от дясно и както знаем имат хубави паркинзи.1200ч да се чакаме там.След това продължаваме 10мин и сме там.Не претендирам 4е това е перфектното решение, но мисля че става :hondarulez:Има място за повече коли и е близо.Това е.Който е съгласен да гласува :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Аз съм за.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamen

Аз ще гледам да съм там... при което призовавам да се съберем една колона Хонди и да не се излагаме. :)6те им е*а и тъпите голфове ;)Какво ще кажете?

Ееее Пич недеи така де много остро влизаш. :) Пак ако искаш можен да се пуснем двамата с теб да им покажем на тапите голфове колко немогат да варвят :hondarulez::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Ех деба тея голфове... достатъ4но ли е да кажа че мислех да си земам GTI за да се разбере че това бе6е шега.Колите са си коли... мен ми харесват....Ама наистина като забелязвам просто голфаджиите им дават ло6ата репутация... колко пъти са ме засичали не е истина. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamen

Надявам се да се видим с теб на Божурище да ти отговоря на вапросите ти.Оставил сам ти лично съобщение Такмо ще ти разкажа за една гонка на която бях свидетел в Велико Търново Honda S2000 vs 0pel kadet 2000 16v :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

То не е зле да се иде,ама за кой ден става вапрос,сабота или неделя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez
Отговорено (Редактирано)

ЖЕЛАТЕЛНО Е ДА СЕ СЬБЕРЕМ ПОВЕ4Е ХОНДИ НА ЕДНО МЯСТОИ СЛЕД ТОВА В "КОЛОНА" ДА ИДЕМ ДО БОЖУРИЩЕТАКА ПСИХОЛОГИ4ЕСКОТО ВЬЗДЕИСТВИЕ В/У "ДРУГИТЕ" ЩЕ Е ПО- ГОЛЯМОА И ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА НАС, КАТО ОРГАНИЗАЦИЯ.В НЕДЕЛЯ, НА МЕТРО-ТО, В 12.00 Е ДОБРЕТАМ ЩЕ СЬМ./С ХОНДАКА/ :hondarulez:

Редактирано от stonez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Говорим за МЕТРО 2 Не за това на Цариградското ами за това на бул. Европа!

Стонез ако искаш обадете се като за идвате ще измислим нещо :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Там сам точно в 12 ще се допарзалям с моита оранжева сапунерка :dry::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Аз също ще съм там ! Дори по-рано, около 11:00-11:30 .Май ще стане сбирката :) Ние сме трима и сме с чрвената ракета СО .... ВА :dry: с три таса :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

П.С. По непотвърдени данни колите, които ще са на първите места ще са правени в "TOYAGA"....Били основен спонсор...Ама да видят хората кой какво е сътворил и да си кажат мнението - според мен най-добрата награда е тази на публиката !

:thumbs1:" Който плаща той поръчва музиката" :hondarulez: Може и да пуснат някой друг на стълбичката, щото много очеизваждащо ще стане :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и аз на 90% ще съм там :dry::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...