ilias 210 #1 Публикувано 7 Август, 2008 Имам един въпрос който може да ви се стори доста глупав. Колата ми няма климатик и до радиатора има пластмасови кори. Ето снимки за да покажа за какво говоря: Каква им е точно целта, предпазват ли двигателя от боклуци или...? Ако ги махна дали двигателя и целия отсег ще се охлаждат по-добре или няма да има разлика? Мисля си, че ще се охлажда по-добре без тях, но заслужава ли си да ги махам. Колата няма никакви подобрени (спортни филтри, колектори и тн.) идеята ми е просто да постигна по-добро охлаждане. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #2 Отговорено 7 Август, 2008 Здравей Колега аз са6то карам кола бес клима кората която махнах е са6тата и сам я махнал поради тази при4ина кой знае каква разлика не открих но двигателя ми не се е изцапал ни6то му няма мога да ти я снимам и да ти пратя снимки но утре ина4е и аз си мисля 4е се охлажда по добре пак и поолекна малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове