Guest d15b2 #1 Публикувано 10 Май, 2005 още една с2000 във варна излизам аз навън и какво да видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #2 Отговорено 10 Май, 2005 Безумно красив автомобил...Елегантен агресивен и .... абе да си кажем честно трябва да се кара с затворени прозорци и затворен гюрук че жените сами скачат вътре... впрочем до мен достигна следния слух.Незнам до колко е вярно но ми го каза човек на които имам вяра та в София , в Дианабад имало някакъв маниак с много ама наистина много пипан s2000 говоря за кам 1000 коня чувал ли е някои за това???? Бил зелен и много направен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #3 Отговорено 10 Май, 2005 Гати как на мене не ми се случва да вида и аз нещо такова по улиците Но колата наистина е великолепна , не ми се мисли как ще й се кефя на живо , земете разучете и да поканим някой от собствениците на такова съкровище Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #4 Отговорено 10 Май, 2005 ме4тата на всеки уважаваш себеси хондажия стра6на ма6ина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #5 Отговорено 11 Май, 2005 Гледайте "Heartbreakers" и ще видите две бейбита в едно - в смисъл Дженифър Лав Хюит през цялото време кара един S2000 :P .Иначе S2000 е прекрасен модел на Хонда за да ознаменуват 50-годишнината си (1948-1998).Чудя се дали собствениците на такива машини им се радват поне наполовина, както ние се радваме, когато им ги виждаме по улиците или дори на картинки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #6 Отговорено 11 Май, 2005 (Редактирано) И в София си имаме S2000, само че е син Преди две седмици роудстъра е бил на Божурище, но съм го изпуснал Като го снимам, ще дам снимки Редактирано 11 Май, 2005 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 11 Май, 2005 Хмммм, май форумът ни започва да заформя малка, но професионална групичка папраци.Наша собствена гупичка детективи, въоръжена с ПОНЕ един телефон с камера обикалящи големите ни градове и търсещи неосъзнати или непросветени фенове.Браво пичове продължавайте така неуморно да бдите и да ни информирате къде каква красавица се е появила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #8 Отговорено 11 Май, 2005 Снощи се качвах на този S2000.Коментарът ми е следния: Момчето е от София и колата е синя.Снощи бяха на Планет за това колегата d15b2 ги е видял там най-вероятно.Пожелавам на всеки от вас поне веднъж в живота си да седне да се повози в този звяр.Чувството е неописуемо...абе нямам думи.п.п:Само да допълня че Европеските марки са нямали,нямат и няма и да имат такъв роадстар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #9 Отговорено 11 Май, 2005 Снощи се качвах на този S2000.Коментарът ми е следния: Момчето е от София и колата е синя.Снощи бяха на Планет за това колегата d15b2 ги е видял там най-вероятно.Пожелавам на всеки от вас поне веднъж в живота си да седне да се повози в този звяр.Чувството е неописуемо...абе нямам думи.п.п:Само да допълня че Европеските марки са нямали,нямат и няма и да имат такъв роадстар. Аз имам пробег 6 км седнал на лявата седалка(Agia Napa-Cyprus) и пак толкова на Integra Type R отново седнал на лявата седалка.Type R-a бе6е на барман4ето в хотела 21 годи6ен с основно образование Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #10 Отговорено 12 Май, 2005 И в София си имаме S2000, само че е син Има и една черна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #11 Отговорено 12 Май, 2005 Тази кола е невероятна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #12 Отговорено 12 Май, 2005 аз па знам една дето си седи на една бензиностанциика и всеки път си е там даже маи е тая горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TDI #13 Отговорено 13 Май, 2005 И една сива видях тази седмица с италянска регистрация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #14 Отговорено 13 Май, 2005 В Ямбол имаше две мадами с едно S 2000 и да ви кажа честно много им отива.С удоволствие бих си направил устата да го поканя на някоя среща ама увиизневериха на марката с едно новичко PORSCHE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #15 Отговорено 18 Май, 2005 Аз имам пробег 6 км седнал на лявата седалка(Agia Napa-Cyprus) и пак толкова на Integra Type R отново седнал на лявата седалка.Type R-a бе6е на барман4ето в хотела 21 годи6ен с основно образование Жалко, че са били с десен волан... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #16 Отговорено 18 Май, 2005 Усети се ей.............хахаххахаха,за жалост да само се возех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #17 Отговорено 18 Май, 2005 Цитат (TheDevilTwin @ May 11 2005, 10:15 AM) И в София си имаме S2000, само че е син Има и една черна. Има и червена! Ей сега ме задмина на Цариградско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #18 Отговорено 19 Май, 2005 Снимчици от колегата MARTO: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #19 Отговорено 19 Май, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #20 Отговорено 26 Септември, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #21 Отговорено 27 Септември, 2005 О боже мили... много искам да я видя тази кола! Къде е въпросната бензиностанция? Искам да я зърна на живо, да я погаля. Аууу а ако мога да се кача някога, ще издивея сигурно и ще ме вкарат в лудницата повтаряйки "Бръм-бръм Ес 2000...бръм-бръъъъъм"Ай леле, извинявам се за възклицанията но... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #22 Отговорено 27 Септември, 2005 О боже мили... много искам да я видя тази кола! Къде е въпросната бензиностанция? Искам да я зърна на живо, да я погаля. Аууу а ако мога да се кача някога, ще издивея сигурно и ще ме вкарат в лудницата повтаряйки "Бръм-бръм Ес 2000...бръм-бръъъъъм" Ай леле, извинявам се за възклицанията но... <{POST_SNAPBACK}> Събери 40 лв и ще я видиш на Пловдивскиа панаир до 3-та палата 20 лв пътни с рейс , 5 лв 6 няккъде за такси и обратно до панаире ( гледай да е 9199 номера , че лъжат ) 5 лв вход ако си над 12 годишен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #23 Отговорено 27 Септември, 2005 Събери 40 лв и ще я видиш на Пловдивскиа панаир до 3-та палата 20 лв пътни с рейс , 5 лв 6 няккъде за такси и обратно до панаире ( гледай да е 9199 номера , че лъжат ) 5 лв вход ако си над 12 годишен <{POST_SNAPBACK}> Не поясних, съжалявам.. аз съм я виждал на живо на предишния Софийски авто салон , обаче мечтата ми е да я видя в действие на живо, да чуя как работи, да видя как потегля, и ако съм късметлия да видя как настъпва до ламарината, и духва някой смотаняк-гъзар с MBW или нещо от сорта... Както и да е, иначе мерси за точната сума, която си дефинирал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #24 Отговорено 27 Септември, 2005 Аз съм го мерил S2000 ама мноо тесен бе........ Ако правеха лимузина вариант (демек с 10-20 по схирок ж купето) гресхка нямаше да имат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #25 Отговорено 27 Септември, 2005 Не е тясна колата, дебел си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #26 Отговорено 27 Септември, 2005 (Редактирано) Тясна е.Не съм дебел.малко по висок и едър.Що? Мислиш че от дебелост ми старчат краката от двете страни на волана ? Редактирано 27 Септември, 2005 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #27 Отговорено 29 Септември, 2005 Това някакъв майтап ли е???????Honda S2000 - 24000 ЛВ.регистриран - август 2003 г. , пробег - 27572 км, цвят - Светло сив, особености - 2(3) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Кабрио, Климатик, Кожен салон, Ксенонови фарове, Лети джанти, Стерео уредба, Центр. заключване http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu...3833&f1=details Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #28 Отговорено 30 Септември, 2005 Това някакъв майтап ли е??????? Honda S2000 - 24000 ЛВ. регистриран - август 2003 г. , пробег - 27572 км, цвят - Светло сив, особености - 2(3) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Кабрио, Климатик, Кожен салон, Ксенонови фарове, Лети джанти, Стерео уредба, Центр. заключване http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu...3833&f1=details <{POST_SNAPBACK}> 1210 регистрирани членове - събираме си по 20 левчета и си я взимаме за клуба и си я връткаме ма аз девойката първа от жените се рег и първа трябва да и се кача - хахахахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #29 Отговорено 30 Септември, 2005 Може да не е майтап а просто да е без Мито,ДДС и Акциз. МИТО: 3477.6 АКЦИЗ: 10601.279 ДДС: 8863.776 ОБЩО: 22942.656 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #30 Отговорено 30 Септември, 2005 Може да не е майтап а просто да е без Мито,ДДС и Акциз. МИТО: 3477.6 АКЦИЗ: 10601.279 ДДС: 8863.776 ОБЩО: 22942.656 <{POST_SNAPBACK}> Верно - 47000 лв. за кола на 2 год. при положение, че новата струва 80 хил. е напълно логично и бих казал приемливо (пробег от 27000 км не е много). Ако е включено мито, акциз и ДДС, то си е подарък - за собственика остават 1000лв. за кръчма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #31 Отговорено 3 Октомври, 2005 Еми и без мито, акциз и ДДС да е аз съм навит и по 40 да дадем. Аз съм съгласен и само за 15-20 мин. каране да ги дам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #32 Отговорено 16 Октомври, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #33 Отговорено 16 Октомври, 2005 Еееее , толкова хубава кола , прекрасна , АМА как могат да сложат тая шибана дупка за ключалката ей така , къдет им падне !!! Тея дизайнери само това не са дообмислили По средата или да я скрият някак си не се ли сетиха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #34 Отговорено 18 Октомври, 2005 (Редактирано) Еееее , толкова хубава кола , прекрасна , АМА как могат да сложат тая шибана дупка за ключалката ей така , къдет им падне !!! Тея дизайнери само това не са дообмислили По средата или да я скрият някак си не се ли сетиха <{POST_SNAPBACK}> в събота я засякох в Пловдив - дори се поздравихме Редактирано 18 Октомври, 2005 от joro_bul Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #35 Отговорено 18 Октомври, 2005 Колицата е супер бих се повозил. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове