deleted_ 2 #1 Публикувано 6 Август, 2008 (Редактирано) Здравейте ... от няколко дни насам, измених на марката, но си останах на Японската сила Вече съм Горд собственик на черна Тоyota Celica 1998г с много "гаден" Бежов кожен салон И търся помощ от вас, защото това е най-добрия форум! Тъй като ми е голям мерак колата - искам да е докарам до любимия ми вид Моля някой който пътува или се занимава с това в чужбина, ако попадне на 1) Броня за този модел от Селика ГТ4 2) Капак за този модел от ГТ4 3) Спойлер от ГТ4 Да ме има в предвид ... Веско 0899 422 046 Скайп: vveselinn ICQ: 329622787 Благодаря ви предварително искам да превърна колата в ето това ... ПОЗДРАВИ! Редактирано 6 Август, 2008 от SLADURA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deleted_ 2 #2 Отговорено 7 Август, 2008 Е не е Хонда ... но все пак ... знам че има колеги който са в чужбина и се размотават из Автоморгите ... помагайте колеги - моляяяя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deleted_ 2 #3 Отговорено 17 Август, 2008 Е ... явно помощ има само като става дума за Хонда ... но проблемс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Alexandro #4 Отговорено 17 Август, 2008 Попитай на ЛС някой от колегите Dragi4 или poli дали могат да ти помогнат с нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poli 0 #5 Отговорено 20 Август, 2008 Бронята има различни захвати заради радиатора на чардж кулера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deleted_ 2 #6 Отговорено 21 Август, 2008 Първата стъпка от проекта е направена, вече имам джантите на тази от третата снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове