Jump to content
Guest radio_manbg

Здравеите!

Recommended Posts

Guest radio_manbg

Здравеите на всички!От около месец и малко сам с Хонда и чак сега ми излезе рег в страницата че предполагам покрай тези празници ..... накратко не беше останал много алкохол по витрините :cool: пък и в мазетата предполагам.Общо взето да се похваля :love: че взех един доста красив автомобил и до този момент не бих могъл да се оплача от нищо друго освен от разхода та в прочем да питам тъй като това е първата хонда която имам и не ми се струва нормално - вазможно ли е Сивик 00г. на има няма 51000км. и 1.4 мотор да дава градско 12 че и малко отгоре......как да е за сажеление не можах да доида на сабирането в пловдид за което ме е много яд но разбрах доста късно и имах ангажименти...та така за сега това ще се засичаме по темите и ако има междинен сбор (преди Националното) ще гледам да доида тъи като заминавам за щатите след 20-тина дни....Много е гадно впрочем да се разделиш с колата си.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Честито :cool: Страхотна придобивка. Много безаварийни и щастливи километри с нея, както и много фън тук :yes:Относно разхода, до колкото съм забелязал при Хонда той си зависи и от "задкормилното устройство" :ppp А ако я караш нежно наистина може да дойде малко височък :love: ама малко :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Можеш да минеш на ускорен курс по оптичен тунинг при Майната, щото и неговата е същата. :love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

браво със задраве да си е кара6 а пак за разхода не го мисли 6том ти прави кеф като го настапва6 то нормално е да си пла6та6 за това :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Честито и със здраве да си я караш. А за разхода иди при някой добър диагностик да ти я погледне, малко висок ми се вижда за този 90 коня мотор. Пък може и от карането ти да е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Да ти е честита HONDAта.Пожелавам ти сервиз да не видиш :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Честито и от мен със здраве да си я караш колицата. :):dry::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Да ти е честита! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

честито и безавариини 1000000 000000 00000000 0000000 0000000 000000км :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Честита да ти е и много да те радва и никога да не те предава :unsure::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

първо честито - отличен избор :P второ - ГРАДСКИЯТ ми разход (и аз съм със сивик хечбек 1.4 90кс) рядко надхвърля 7-7.5/100, при положение че колата ми е над 160000км, почти всички навъртени в града :D Освен това си я карам точно както се кара Хонда!!!:o Нещо не ти е наред - не зная ламбда сонда, компютър , или друго, но аз и зимата на градско съм под 8/100, а това 12+.......... :unsure::unsure: също много е важно с какво масло караш, в скорости и диференциал да не са ти сипали някое диференциално масло (там се сипва двигателно), абе ела на някоя среща да да си побъбриме..... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ACURA_CRX

Да ти е 4естита и от мен :(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ludemir

4estito kolega.da vnimava6 kato kara6,zastoto hondite taka nabirat 4e ne moje6 da se useti6 koga skorostomera pokazva 120. za razhoda otidi na elkon.moje bi ima6 da smenia6 lambda sonda.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...