PaFKaTaSsS 0 #1 Публикувано 4 Август, 2008 Преди няколко дена смених буталото и мотовилката на 1ви цилиндър, intake gasket и гарнитурата на главата.. ремъците на динамото, климатика и сервото са за сменяне, но тъй като нямаха в наличност сложих старите.. като запаля отначало двигателя всичко е ок, но като тръгна да карам и на първия светофар който е на няма и километър се чува някакво виене, не нараства със оборотите.. вече 70км измина така колата, температурата е добре, водата, маслото.. но тоя звук ме притеснява : ( дали може да е от някой ремъка да не е затегнат както трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #2 Отговорено 4 Август, 2008 или по скоро да е пренатегнат - особено ангренажния - ако са помогнали с пръст на ролката и започва да вие - даже и водната помпа вие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #3 Отговорено 4 Август, 2008 Връщай се в сервиза.Допуснали са грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #4 Отговорено 4 Август, 2008 слушай омбре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PaFKaTaSsS 0 #5 Отговорено 4 Август, 2008 (Редактирано) Определено ще го слушам, работата е че ние си правихме работата... не сме я давали на сервиз..Колата така измина вече към 90-100км ... нещо може ли да е станало.. и ще съм ви много благодарен ако ми напишете малко обеснения как да настроя ангренажния.. Редактирано 4 Август, 2008 от PaFKaTaSsS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PaFKaTaSsS 0 #6 Отговорено 19 Август, 2008 След смяна на ремъците - динамото, климатика и сервото шума го няма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове