pitbuls 21 #1 Публикувано 2 Август, 2008 зна4и проблема ми тук е следния-колата ми е легнала наляво и е по ниска с 2 см от дасната страна,на канал като я гледах ми се струва 4е единия носа4 е по-надигнат от другия.отпред колата е с торсион,та вапроса ми е как се регулира висо4ината,4е да надигна малко от ляво и да се изравни с дясната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #2 Отговорено 3 Август, 2008 Това са схемите от manual-a. Дано ти свършат работа:схема на окачванеторегулиране на височината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #3 Отговорено 7 Август, 2008 мерси много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doveeater 0 #4 Отговорено 25 Декември, 2011 (Редактирано) Извинявам се, че връщам толкова стара тема, но имам същия проблем, може ли някой да ме ориентира, от къде мога да видя, как се зацепва тази работа . Линковете не работят, а във форума не успях да намеря нищо.Мерси предварително. Ако някой знае, къде пише нещо, дори и на Английски би ми свършило работа. Редактирано 25 Декември, 2011 от doveeater Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro vtec3004 0 #5 Отговорено 5 Януари, 2012 (Редактирано) като застанеш под колата на подемник или канал,в предната- вътрешна част на торсиона има болт,от който регулираш височината ...надявам се да съм ти помогнал Редактирано 5 Януари, 2012 от joro vtec3004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове