K1r1L 860 #1 Публикувано 2 Август, 2008 (Редактирано) тази "човка" я има на б16 а на б18 липсва , че въпроса ми е каде се слага този маркуч които остава намерих и още разлика една ,значи 1.6 има маслен радиатор а 1.8 няма (на снимката е свален от блока )-защо 1.8 няма ?! Редактирано 2 Август, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 3 Август, 2008 никои ли незнае ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #3 Отговорено 3 Август, 2008 Утре ще погледна и ще ти кажа има или няма Ако няма начи тряя е за радятора, но според мен има... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #4 Отговорено 4 Август, 2008 Утре ще погледна и ще ти кажа има или няма Ако няма начи тряя е за радятора, но според мен има...аз го оглеждах и не го видях има едно като тапа на негово място... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #5 Отговорено 4 Август, 2008 Няма кулер, сигурно е за връзка с модината - изходяща вода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #6 Отговорено 5 Август, 2008 и какво се прави в случая това като липсва ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #7 Отговорено 6 Август, 2008 или слагаш или не слагаш, за да го сложиш тряя тоя чеп да го поставиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #8 Отговорено 6 Август, 2008 ако не го сложа остава един свободен маркуч няма ли да тече вода от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #9 Отговорено 6 Август, 2008 направи си супер яка екстра и тя е чишмичка и без това е много яко човек да си има чишмичка в колата като се изцапа да се мие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове