Mladen 0 #1 Публикувано 30 Юли, 2008 Привет хондаджии!Преди седмица си купих Accord '99 - мома англичанка. Върви перфектно, ама има един кусур - много е ниска. Предишния и собственик (швейцарец) явно е бил голям гъзар - сложил Remus и някак и е намалил клиренса. Според юнаците в един сервиз - спортни (по-къси) пружини. По магистралата е супер, ама в града . Има ли такова понятие като спортни пружини? Може ли да се повдигне с някакви реглажи- без смяна на пружините? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 30 Юли, 2008 Не няма. намираш си оригинални пружини или пускаш в форума че правиш бартер за оригинални. Все ще има някой навит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 30 Юли, 2008 газарията изисква жертви с нормалните пружини става много грозна,карай си я така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #4 Отговорено 30 Юли, 2008 Напълно те разбирам колега при мен е същата работа .Аз започнах да карам на принципа "Голяма дупка,голяма газ" Пробвам да ги прескачам Самоче на мен едни други юнаци ми казах че с пружините трябва да сменя и амортисьорите щото били и те по къси или нещо такова та се заформи добра цифра за пружини амортисьори и труд чак не ми се смята .Шъ я карам ниска газария е нищо че понякога е суркам по корем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
megasquirt 0 #5 Отговорено 31 Юли, 2008 а по принцип колега,има и друг варянт койот можеш да избереш,за да не загубваш стойка на колата.Може да си купиш регулируеми пружини,и кеф ти висока отпре кеф ти висока отзад ,така и обратното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doctor #6 Отговорено 31 Юли, 2008 Ако стават за Сивик 97г. 2 врати японка предлагам да ги менкаме, ако си съгласен пиши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове