Jump to content
vlaladim

Kompressor/supercharger (най-вероятно Eaton) за Д сериите

Recommended Posts

Винаги съм искал да вида ръчнонаправени колектори за компресор и накрая намерих в forum.offroad-bulgaria.com

Ето снимка взета от -> Offroad BG

Публикувано изображение

Мисълта ми е че Мерцедес Бенцове има много в България и компресор EATON се намира лесно - това е ясно, от друга страна се вижда ясно че колектори се прват съдейки по горната снимка - все си мисла че Де сериите двигатели са с подобен дизайн поне от страна на всмукателните колектори ...

Темата я пиша с цел да чуя някой да каже - "да такива колектори може да се направат за Де сериите".

Моля кажете мнения - навит съм да инвестирам...

Няма да пиша повече за да дискутираме - не съм експерт в ДВГ :boxed:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм се чудил дали няма да може да се сложи компресор на хонда.понеже се намират за по 500лв и по евтини.Никаде не съм виждал и 4увал но не ми се вярва да няма смисъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

и как ще го управлявате тоя компресор? Защо се ловите за 500лв. Една турбина и тя е толкова. Слагането на чарджър или турбо не е евтино и си заделете ПОНЕ 2000-3000лв. И има доста пресна тема по точно този въпрос http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=23249

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето колеги, коментирано е тук-http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=23249&hl=%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%80

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и как ще го управлявате тоя компресор? [/url]

Еми как - с електроника естествено... То попринцип него май ремъка го управлява :P

Слагането на чарджър или турбо не е евтино и си заделете ПОНЕ 2000-3000лв.

Въпроса ми беше възможно ли е да се направт колекторите по сравнително "български" начин :):P:P;););););)

Темата която си цитирал колега е за Джаксън Рейсинг чарджър, който ползва Итън компресор и точно идеята е дали може да му се направи заместител - все си мисла че нещата опират до въпросните колктори

Моля за помощ и мнение от компетентни колеги които могат реално да предсенат как и колко трудно е да се направат колекторите - това ми е идеята - какви тънкости има и какво трябва да се предвиди при изработката им - условия за направата им имам...

П.С. Това условие с кирилицата ме побърква ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...