Jump to content
Guest modjo

Ксенон за 4та генерация

Recommended Posts

Guest modjo

Здравейте колеги, имам един такъв въпрос - имам сивик 4та генерация и искам да сложа ксенон на късите светлини. Понеже не бях сигурен какви точно по вид са ми ламните ги извадих и останах малко изненадан. На късите светлини са Н4, а на дългите Н1. въпроса ми е какъв тип ксенон да си поръчам защото Н4 до колкото виждам е Би-ксенон, а на мен ми трябва реално само за едната свеклина, демек кой цокъл ще може да си инсталира нолмално. Това са всички които ги имат в наличност: H1, H3, H4/9003, H7, H8, H9, H10/9145, H11, H13/9008, 9004/HB2, 9005/HB3, 9006/HB4, 9007/HB5, D2S, D2R, 880/881Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

H4 xenon крушки има няколко вида, и за теб предполагам е най-обикновенния вид H4-1. Обаче тези 9003 / 9006 нищо не ми говорят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това което гледах в Гугъл като снимки и като че ли има разлика - 9006 са с някъква гумичка, а Н4 няма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policeman

Взимаш си само ксенон за Н4.Аз съм с такъв монтиран на 4г. Сивик.Цената е около 100лв. на едро. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Колега това 9006/HB4(къси) 9005/HB3(дълги) е USA стандарт ...примерно моя акордеон(Coupe) е с такива 2001-ва год . на теб ти трябва обикновенна H4 с една светлина , както ти казва полицая :boxed: .Не виждам какво се 4удиш ..и ровиш из разни сайтове(пове4ето са за USA) ..щом си имаш крушка която е оригинална в твоя фар

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...