Jump to content
CapMa_B_MpaKa

Honda Accord Devil Eyes

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

незнаех каде да пусна темата затова я пускам тук очаквам коментари кажетe се мнението :bye:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268525

Редактирано от CapMa_B_MpaKa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

супер е , добре изглежда само дай някоя снимка и нощем да видим как свети

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JAMAMOTO

колега това не го пиши в Ауди форума че ще ти лепнат наследсвен "бан" и на правнуците ти :D иначе моето мнение е замисалът добър,но изпълненито куца ! Все пак тази система с "LED"светлините(поправете ме ако греша) е измислена от Ауди така,че на бяло черно да казваш не върви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Ауди светят значително ярко и ясно и през деня, а на снимката не ми се вижда, да е по-добре от Ауди!Лично мнение, иначе евала за ентусиазма..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

еми така да кажа това е последствието на това когато един човек мисли каква глупост да направи просто ми беше интересно да я вида машината как ще и стоят но след като сам ги сложил ще ги оставя понеже ми хареса а относно заглавието на темата просто за базик :Dза силата сам избрал този вариант защото иначе трябва да слагам ксенони понеже вечер ще мога да си карам на габарити има много по-мощни светодиоди от тези

Редактирано от CapMa_B_MpaKa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми през деня малко не се виждат, но ако я снимаш вечер ще е по добре. Иначе на А5 предницата... няма такава красота... :boxed: но се пак добра идея. и аз съм мислил за нещо такова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...