Jump to content
Crx™

Табло от Интегра в Сивик 4г

Recommended Posts

Здравейте колеги интересувам се какъв е начина табло от интегра 96 да влезе в сивик 91 , ако някои може да помогне ще съм много благодарен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.honda-tech.com/zerothread?id=1211255Това е за в 5г, но мисля че при теб ще е дори по-трудно. Трябва и вентилатора да сменяш и цялата инсталация от интеграта да имаш...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.honda-tech.com/zerothread?id=1211255Това е за в 5г, но мисля че при теб ще е дори по-трудно. Трябва и вентилатора да сменяш и цялата инсталация от интеграта да имаш...

благодаря за помоща ... ако някои знае още нещо конкретно за сивик 4г :) това съм го свалил за 5 мин днес от црх 2г. единствено се чудя как ще стане с жилото на километража :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно незнам да има рализка м/у жилото при 4г сивик и 2-ра ЦРХ? И в двата случая влиза в една дупка със щифтче в дясната дясната част на километража ( гледано отпред ) ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса е че няма място за жилото на километража електронен е !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно точно затова казвах, че щом е бачкал в ЦРХ виж как е било там. Или там са го карали без киломтраж, защото и това е възможно :D ? А то цялото табло ли сменяш или само блока с уредите ( километраж, оборотомер и т.н ) ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аиде няма ли по компетентни препоръки знам че има хора които могат да ми помогнат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...... маи няма да има кои да ми помогне :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огромни благодарности на Дидо! Уникален си :dry: Таблото вече е факт в колата ми :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Сложи снимки тва онова дай да видим че и аз го мисля тоз вариант .Кажи кви пречки имаше повече инфо искам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...