Jump to content
BEROE

ПОМОЩ! Търси се кръв 0-

Recommended Posts

Моля ви помогнете ако можете! Братовчед ми катастрофира много тежко преди 3 дена в Ямбол и се нуждае много спешно от кръв. Болниците в Ямбол и Сливен нямат, а от Стара Загора педерасите отпуснаха само 1 банка кръв (положението му е тежко и за сега не ни позволяват да го преместим в по-добра болница)... За сега сме намерили 12 човека в Ямбол, от които 6 дариха, а другите 6 остават резерва, но за напред му предстоят много тежки операции и ще има нужда от кръв. Варианта с циганите не става, защото до колкото разбрахме в Ямбол няма нито един циганин с такава група (явно по рождение не се раждат с 0-). Ако някой от Ямбол, Сливен, Елхово, Карнобат, Стралджа... въобще от където и да е близко до Ямбол може да помогне, то моля ви оставете някакъв телефон за връзка за да се свържем с вас. Транспорта е осигурен от нас, и евентуално ако е необходимо някакво парично възнаграждение. Положението е много, много спешно и животоспасяващо!!! Момчето е млад баща с малко дете...0898 626824 - Деян - това е телефона ми ако има нещоП.П.: Дали сме вече над 30 банки каква да е кръв, ама 0- никой не дава...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам доста познати в Стралджа,пуснала съм запитване, ще очаквам отговор и ще ви кажа веднага, щом разбера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

аз съм 0+ обаче....незнам дали върши работа.....,баща ми е 0- ама е на морето сега.....къде трябва да се дари тази кръв,че да може да я ползва брат ти?в Ямбол ли задължително?обадих се на момчето преди малко......нека семейството има кураж занапред,ако мога да помогна с нещо друго-да казват.ебати шибания живот....нямам думи.

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...