saby 0 #1 Публикувано 28 Юли, 2008 Здравейте бъдещи колеги .Нов съм във форума , но се надявам да се задържа дълго времеИскам да си взема сравнително нова колица, но се двуомя дали да е бензин или дизел.До сега не съм карал Хонда , а нямах възможност да си взема такава по рано.Моля насочете ме отностно избора ми на вариянт.Много ми хвалят дизеловия мотор , но предполагам че и бензиновия не е за изхвърляне.Предварително ви благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 28 Юли, 2008 Здравей колега, гледам си ударил десетката с уникален номер в клуба - 8000!!! ЧеститоОтносно покупка на акорд, дизел или бензин се изписахи мнооого теми, затова и никой не е отговорил в твоята, порови из форума, има си и търсачка. Аз като неизлечимо пристрастен ще ти дам само един съвет - скачай в едно бензиново американско купе на акорд.......и забравяш за всякакви други четириколесни, успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #3 Отговорено 28 Юли, 2008 майна майнааааа, забравяш за леджънд.а ако можеше и леджънд купе...а майна, кво мислиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове