Jump to content
Guest PIXIE

ниски обороти

Recommended Posts

Guest PIXIE

здравейте,фенове и колегиимам следния въпрос към вас,зна4и до преди седмица,колата ми даже и загряла не падаше под 700-800 оборота на свободна.от няколко дни забелязвам,4е падат и под 500.в4ера на път за Търново налях бензин от ОМВ до горе и сипах добавка за по4истване на инжекциона на STP,и в момента като загрее оборотите са м/у 200 и 300,но колата не гасне изобщо.Та въпроса ми е трябва ли да правя нещо,или това е нормално.за пояснение,колата е CIVIC D15B2 92-95г.мерси предварително!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

а сигурен ли си, че оборотите са под 200-300, или просто оборотомера показва толкова? защото при тези обороти колата ще се трасе яко и трябва да загасне :dry: да не ти е клеясал нещо оборотомера и да показва по-ниски стойности?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ако колата не ти се тресе , значи проблема идва от оборотомер-а :o Аз имам същия проблем , дори понякога си работи на нулеви обороти :dry: Но понякога са си наред , последно пак стоеше на ниски обороти по оборотомер , но на двигателя му нямаше нищо :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PIXIE

мерси за отговорите,другото което се се6там е 4е сменяхне цвета на километража и е възмовно като са нагласяли стрелките да са осрали нещо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

мерси за отговорите,другото което се се6там е 4е сменяхне цвета на километража и е възмовно като са нагласяли стрелките да са осрали нещо!

явно туй е проблема ;) опитай да наместиш стрелката. изкарай я, дай на контакт и я сложи на нулата и би трябвало да стане...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...