Jump to content
Guest ShEfA

Централно заключване 5ген.

Recommended Posts

Guest ShEfA

Тъъъй един приятел ми даде следната идея...поради простата причина, че корите на 5ген. са много близко до метала на вратата, след като сложа машинката за централно заключване на шофьорската врата и тя опира в кората. Това довежда до множество повреди в механизма за отключване/заключване. Та тъй като всички знаете, че 5ген. не е направена за централно и на двете врати, поне не хеч-а, си мислех да направя следното, и се чудя дали ще стане.Искам да взема машинката за централно заключване, която трябва да се сложи на английски хеч, и да го сложа в моята лява врата. Това е, за по-недосетливите от вас, с умисъл, че тяхната пасажерска врата се пада наша шофьорска... така ще имам хибридно СТЕРЕО / :) / уж оригинално централно заключване. Та въпроса ми е дали според вас ще стане. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Шефче, стават си машинки за централно на хе4 откъдето и да го погледнеш, нищо не опира, работи си перфектно, само трябва да уцелиш удачното за монтаж място. К'ви машинки от англичанка, к'ви 5 лв :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и моя хеч нямаше централно ... но вече си има с най-обикноженни машинки и си бачкат година и нещо и няма никакъв проблем ... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами на моите кори предишния собственик е лепил аудио изолация, тип асфалт. И е станала по-дебела вратата на мястото, на което е най-дълбока вратата. Та на моята дясна врата си има централно, а на лявата няма... затова не искам от така наречената от нас англичанка, ами от 5ген. сивик 92-95, но английско производство. Така машинката се пада в самия механизъм за заключване и се тотализира проблема с опирането. И такам... това ми е въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има от каде да я вземе6 земай бес да се замисля6 ина4е както колегите ти казаха няма проблем сас монтирането и на обикновена ма6инка ина4е те разбрах какво иска6 да каже6 много си прав и мисля 4е така 6те стане най оригинално :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джони, какво искаш да кажеш? Че не е удачно да мисля този вариант ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivo_wrc

Искам да попитам колко струва едно централно за двувратка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

20...30лв... шефче, а ти сигурен ли си, че машинката е същата? Да не спре да ти се затваря вратата....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма логика да е различна, при положение, че е огледална... ще разуча колко сЪтрува такваз машинка и ако е лека инвестиция ще експериментирам явно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5ген. сивик 92-95, но английско производство.

Това имах предвид :) И знам от опит че, Китайците се справят по-добре с тия машинки от Англичаните :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали ме разбра правилно, но нямам предвид "помпичката", която се продава във всяка автомания, а ОРИГИНАЛНОТО, което стои до машинката за заключване на вратата, онова, което се слага в завода, а не онова, което си го слага всеки от илиенци. Аз сега имам такава китайска, която си купих от автомания за 9лв.... тя си работи екстра, но не е в нея проблема, а в това, че кората на вратата опира в нея и по този начин тя не може да прибере или избута за да заключи или отключи. Затова искам да си купя онова, което си го слагат японците на вратата... :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...