buzy 3 #1 Публикувано 26 Юли, 2008 Колеги сипах в хидравликата на волана някакъв кастрол от 15лв. Пише на тубичката , че е за автомитици, но всички ми казаха , че ставало идеално и за хидравлики. Понеже ми изтече маслото в прованса, а тук няма друго и се принудих да сипя от това, а пък и не знам тук колко разбират майсторчетата(без да ги обиждам).Аз по принцип знам ,че е препоръчително да се кара със специално масло за Хонда,защото съм доливал веднъж при Омбре и беше "бая" цифра! Искам да ви питам мога ли да карам известно време с това масло ? Ще има ли неприятни последствия за хидравликата ? Колко струва оригинално масло за Хонда ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #2 Отговорено 26 Юли, 2008 Приятелю и в прованса както казваш се намират масълца а какво трябва да е маслото си пише на капачката на съда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #3 Отговорено 26 Юли, 2008 Приятелю и в прованса както казваш се намират масълца а какво трябва да е маслото си пише на капачката на съда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Wardog #4 Отговорено 26 Юли, 2008 Колега съжалявам за оф-топика, но какво количество масло си сипал и цялото ли ти изтече!? Интересува ме колко масло събира системата, защото аз искам да го сменя. Купих си от Бултрако хидравлична течност - 28лв. Тубичката е 1л. и се чудя дали ще ми стигне. В магазина момчето каза, че би трябвало да стигне, но "би трябвало" някакси не ми звучи много убедително. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #5 Отговорено 27 Юли, 2008 Колега съжалявам за оф-топика, но какво количество масло си сипал и цялото ли ти изтече!? Интересува ме колко масло събира системата, защото аз искам да го сменя. Купих си от Бултрако хидравлична течност - 28лв. Тубичката е 1л. и се чудя дали ще ми стигне. В магазина момчето каза, че би трябвало да стигне, но "би трябвало" някакси не ми звучи много убедително. Благодаря предварителноЩе стигне колега,около 800мл. събира системата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #6 Отговорено 27 Юли, 2008 Благодаря ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове