wladko 0 #1 Публикувано 26 Юли, 2008 Ако някой е правил такова нещо ... моля за информация от Д13б2 смених мотора и сложих д16а8 ... всичко заспа няма грешка , но как да оправя компютрите и кабелаците ... идея си нямам просто вече ? някои ако има нещо на ум да казва може да е от полза ... Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vladimir1 #2 Отговорено 14 Септември, 2008 Айде колеги помагайте , трябват ми пин аутовете за д13б2 , еку-то е P01 и е с две букси само , абе смотана работа ви казвам , ето и една снимка на еку-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #3 Отговорено 14 Септември, 2008 Айде помогнете на момчето колеги , стана една седмица ме тормози и нищо не мога намеря за тва еку Нека по вещите по въпроса се произнесат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Shantaram #4 Отговорено 16 Септември, 2008 (Редактирано) И аз чакам.. Редактирано 16 Септември, 2008 от Shantaram Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #5 Отговорено 16 Септември, 2008 Ял съм го това дърво.Някой ще каже "абе малко преправяш и си готов",но моя съвет е:1.Инсталацията долу2.Таблото долу(инсталацията зад таблото не става за тоя суап)3.ЕЦУ от новия моторЦялата тая операция отнема 5-6 часа.Преправянето на старата е много по-изнервящо и по-бавно.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #6 Отговорено 16 Септември, 2008 А Инсталацията зад таблото защо ? То пО принцип трябва да сложа за Атмосферното налягане сензора и главното реле за помпата ... който мисля,че по принцип седят там отдулу някъде ... другите неща трябва ли да ги кормия ?? Новия комп е ПМ7 ако пусна нова инсталиция, от компютъра до където трябва няма ли стане ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #7 Отговорено 3 Януари, 2009 Похвали се за добре срър6ената работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове