Jump to content
wladko

Инсталация

Recommended Posts

Ако някой е правил такова нещо ... моля за информация от Д13б2 смених мотора и сложих д16а8 ... всичко заспа няма грешка , но как да оправя компютрите и кабелаците ... идея си нямам просто вече ? някои ако има нещо на ум да казва може да е от полза ... Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vladimir1

Айде колеги помагайте , трябват ми пин аутовете за д13б2 , еку-то е P01 и е с две букси само , абе смотана работа ви казвам , ето и една снимка на еку-то

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GeFi

Айде помогнете на момчето колеги , стана една седмица ме тормози и нищо не мога намеря за тва еку :) Нека по вещите по въпроса се произнесат ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shantaram

И аз чакам..

Редактирано от Shantaram

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Ял съм го това дърво.Някой ще каже "абе малко преправяш и си готов",но моя съвет е:1.Инсталацията долу2.Таблото долу(инсталацията зад таблото не става за тоя суап)3.ЕЦУ от новия моторЦялата тая операция отнема 5-6 часа.Преправянето на старата е много по-изнервящо и по-бавно.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А Инсталацията зад таблото защо ? То пО принцип трябва да сложа за Атмосферното налягане сензора и главното реле за помпата ... който мисля,че по принцип седят там отдулу някъде ... другите неща трябва ли да ги кормия ?? Новия комп е ПМ7 ако пусна нова инсталиция, от компютъра до където трябва няма ли стане ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...