Jump to content
Guest HONDA

Трудно ви се отварят вратите ?

Recommended Posts

Guest HONDA

Ми да :) и на мен ми се отварят трудно вратите на сивик 5-та ген. и що ? ми щото тъпите уплътнения се обръщат (осукват) по уплатнението на купето,същия проблем е и с 6ибидаха и той така,та...кво правите ако имате този рядко тъп проблем...намазваш уплътнението със канаколит (намазва6 си пръста и минава6 по уплътнението докато нехване тънка ципа навсякаде по него,канаколита изсухва за 4-5 сек. и става твърд,после няма да има6 проблем с отварянето ;) просто се хлъзга ;) пробвах го -Става :P:) но гледаи каде опира уплатнението щото трябва да го мажеш цялото ок ??? аз цялото го мазах ;) ама е екстра сега ;) ае ! със здраве :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Колега,химическият състав на канаконлита е такъв,че при няколко намокряния и ще стане,както преди нанасянето му.Иначе е хитро като идея.Ако става с друг продукт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

а добре де сега няма ли да ти капе от шибедаха като си му преебал уплътнението щото то като е твърдо вече няма да уплътнява както си трябва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

намен хич не ми допада тази идея :dry: но всеки с мнението си :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

а не е ли по-добре следното - намазваш всички уплътнения с канаколит ............ и бъррзо затваряш вратите и люка ........ отвътре :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

а не е ли по-добре следното - намазваш всички уплътнения с канаколит ............ и бъррзо затваряш вратите и люка ........ отвътре :dry:

трябва да има консерви боб с кюфтета б багажника. и/или русенско варено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Madgo

Колеги, и аз имах проблем с уплътненията на вратите и шибидакса бяха се вдървили яко. Джамовете понеже са ел. много трудно се затваряха. Взех си от Метро някакъв силиконов шпрей (в упътването го дават точно за тази цел) и като ги напръсках положението се подобри видимо. Цената му е около 5 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

За трудноподвижни проворци много помага да се напръскат уплатненията със спрей за табло!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Ne kape 6toto hva6ta kori4ka samo povurhnostta,a uplutnenieto si e meko ! to si uplutnqva,Ne se mokri i ni6to mu nqma,ne se precakva ! :unsure: super qko e ako imate ptoblem probvaite ili kakto kazva kolegata si kupete sprei :robot: az sum s kanakolit i sum dovolen mnogo ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

За трудноподвижни проворци много помага да се напръскат уплатненията със спрей за табло!

Благодаря колега за съвета... моите прозорци имат проблеми по пътя си надолу и нагоре :love: Дано проработи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...