Jump to content
Guest Honda-Z

Drag & Drift competition

Recommended Posts

Guest Honda-Z

Вижте какъв интересен адрес намерих в едно списание на TOYO:http://www.kingofeurope.net/Така че никаква формула в Турция, никакъв Юндола, записвайте се за състезание отсега нататък (особено в drift, където има само една Хонда... засега) ;);):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

честно казано не знам коя точно хонда ще спечели drift competition срещу регистрираната АЕ-86-ца. Това е легендарен автомобил в този род надпревари.Не случайно в Best motoring го тестват наравно със Субару Импреза и Мицубиши Лансър Еволушън...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Преди време от http://www.flixvault.net/ бях дръпнал (докато можеше да се тегли от него, а не бяха го направили с тия торенти и простотии :) ) един светло зелен, Сивик 5-а ген. хечбек, който с ръчна се върти като пумпал, ама буквално казано като пумпал ;)!!!Мисля че го пазя и ще се опитам да го кача някъде, да го видите тоя дивак как се върти с тая кола на предно ! Уникално е просто !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen
Отговорено (Редактирано)

Преди време от http://www.flixvault.net/ бях дръпнал (докато можеше да се тегли от него, а не бяха го направили с тия торенти и простотии  :) ) един светло зелен, Сивик 5-а ген. хечбек, който с ръчна се върти като пумпал, ама буквално казано като пумпал  ;)  !!!Мисля че го пазя и ще се опитам да го кача някъде, да го видите тоя дивак как се върти с тая кола на предно ! Уникално е просто !!!

това и аз го теглих ...не е лошо ...но има едно изрудско с някаква американска бричка как се въртя над 3 !!! минути ...и накрая двигателя му гръмна разбира се ;) Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

тва ше е уникално събиране!!! ама сигурно са ебати цифрите да отидеш,иначе ако имам възможност бих отишъл 100% без да се замисля

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

...но има едно изрудско с някаква американска бричка как се въртя над 3 !!! минути ...и накрая двигателя му гръмна разбира се :)

Тая, така наречена, "Американска бричка" не е хич американска, ами си е чиста японка - Мазда RX 7, макар и по-стара генерация! А иначе за мотора - да, очакваше се да гръмне!!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

...но има едно изрудско с някаква американска бричка как се въртя над 3 !!! минути ...и накрая двигателя му гръмна разбира се ;)

Тая, така наречена, "Американска бричка" не е хич американска, ами си е чиста японка - Мазда RX 7, макар и по-стара генерация! А иначе за мотора - да, очакваше се да гръмне!!!;)
iceman1234 чесно казано ги благодаря за поправката , защото наистина се чудех каква е тая колица дето върти толкова време на max обороти и не искаше да спре ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...