ManiaK 390 #1 Публикувано 24 Юли, 2008 Някой знае ли къде във Варна затъмняват прозорци..... във всички други градове намерих (София, Русе, Ст. Загора...) .... но никаде не намерих в Варна? Ако някой ми даде някакво инфо ще съм му много благодарен.... даже ще почерпя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #2 Отговорено 24 Юли, 2008 (Редактирано) вьв "Владиславово"има едни момчета!от светофара на който се завива кьм магазините на 4-ти блок,продьлжаваш нагоре и вдясно си пише (затьмняване на автомобилни стькла или нещо такова беше) Редактирано 24 Юли, 2008 от hondajapan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #3 Отговорено 24 Юли, 2008 Колега ..... във Варна точно не знам , но има един човек в Рогачево .... Американско фоилио слага , и то много добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #4 Отговорено 24 Юли, 2008 фолиране 4 стъкла/странични, civic 5g./ 160лв с американското фолио, за около 4 часа.ориентир: зад МЕИ, от страна на терапията, до сервиза за газови уредби. 052 302978 / 0883 309 550 / 0888 084 150 услуги предлагани от NetAuto:тапициране на авто салони с естествена/изкуствена кожа или платоще тапицериитаблапоправка на гръмнали аербецискоростни лостоветапетитаванипоправка на счупени таваникорисеннициколонкипоправка, поставяне на нови ел. машинкимонтиране на телевизори и аудио аксесоари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikicar 0 #5 Отговорено 24 Юли, 2008 Някой знае ли къде във Варна затъмняват прозорци..... във всички други градове намерих (София, Русе, Ст. Загора...) .... но никаде не намерих в Варна? Ако някой ми даде някакво инфо ще съм му много благодарен.... даже ще почерпя В кв.Левски (Цветния квартал ) през няколко улици от моя магазин поставят фолио . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #6 Отговорено 26 Юли, 2008 Благодарности на всички колеги за помоща В понеделник смятам да ги обиколя всичките и да видим къде какви цени и какво качество предлагат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове