Jump to content
Аз-съм споко

Тунинг.бг с/у Хондите

Recommended Posts

Съдя по моита кола,такова вървене с такъв разход няма! Не искам да обиждам другите марки ,но се броят на пръстите опелите и VW примерно,които като интериор и екстериор ми харесват! Колегите споменаха че за да направиш една хонда още по бърза примерно CRX с К20,Б18ц5 и т.н.(примерно) двигател трябват маса пари,с опелите и другите европеиски коли(мисля че и това е от значение) е доста по лесно и доста по евтино! Просто си мисля че целта на колата е да ти харесва,а аз се влюбих в моита.Комплексарите са ми ясни,тоя с опела и примерно оня смолянския алекс като им чета постовете просто показват колко ниско може да падне човек,защото истинския победител никога не обижда!Японците ,особено по старите модели (прелюде 3,грозни супри,еклипс и т.н.) карат хората да се обръщат,може да не са наи-бързите обаче удоволствието е несравнимо!п.с. колко бързи опели,гоуфове и бмв-та са ми гледали стоповете не е истина,и това от един икономичен 1,5 двигател!?!от точка А до точка Б (в софия)стигам бързо и приятно и евтино какво повече да искам??!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HONDA The Power of Dreams

:) :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Абе какви са тия глипости, които се говорят тук??? Айде стига вече сме драпали в тази тема - реално най-добре направените автомобили, и откъм двигатели, и откъм ходова част, и откъм външност са в Америка !!! За това спор няма !!! А там коли като Опел, Фиат, Алфа, Ауди, Пежо, Ситроен и т.н ( street force не те обиждам, карам съм Punto 1.4 turbo ( GT ) и знам, че е много добра кола, под 8 сек 0-100 сток :) ) просто не са познати и не се внасят нито обработват. Тоест на почит са японските, както и някои БМВ-та и WV, но само най-отбраните модели! Ако се сложат на старт сток коли, няма да има спор кой е по-добър на драг или на писта ( btw никой не е казал, че хонда е кола за драг, я да ги сложим на една картинг писта с някой немски автомобил, да видите както става ??? )!Естествено, че е по-лесно и по-евтино да се направи един европейски автомобил отколкото японски, следователно в държава с ниски доходи, като нашата, ще преобладават хората с вървежни коли от Европа, отколкото от другаде :DВсеки си избира какво да кара, и аз ако реша да правя кола за драг, ще си купя Астра, защото ще ми излезе 2-пъти по-евтино :P пък и няма толкова да ме плюят, защото ще съм като 70 % от рацерите :):):)

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парадоксе,бъди сигурен,че мога доста повече неща от това да въртя мотори.Повярвай ми,че е доста по-рентабилно да продам Б18Ц4-ката,да добавя малко пари и след това да купя Б18Ц5.Ако си направиш една бърза равносметка ще разбереш колко по-добър е този вариант,отколкото да тръгна да купувам колянов вал,мотовилки,бутала,валове,пружини,тарелк

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

( street force не те обиждам, карам съм Punto 1.4 turbo ( GT ) и знам, че е много добра кола, под 8 сек 0-100 сток :) )

споко бе онова беше баси дарака :) :) :) ма вървеше да го еба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно това,което правя не е ножно да знам много,а само това,което ми е нужно.Освен тва съм ,,запалвал,, телефоните на 1нет,Даркоси,Драги4-а,а също така контактувам и с Едикойси.Всеки от тях ми е помагал,защото не съм всезнаещ.В моя град има доста ралиджии от старото поколение,които също са доста в час и ми помагат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ралиджиите от никое поколения май не могат да правят мотори. !!! Т'ва е съвсем сериозно и мога да дам десетки примери, но не виждам смисъл.Ми не мисля че връткането на мотори е някво кой знае кво изкуство като например ако имаш B16A и сложиш B18C ,но ще се види ;) Относно аритметиката отдавна е направена, ако искаш да направиш нещата както тряяя и на Ц5 пак ще тряяя му смениш всичката карантия. ;) Ко му е на коляновия вал на Ц4? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега няма смисъл да правя нещата ,,както трябва,, а за по-нататък ще видим.Относно правенето на атмосферни двигатели аз познавам само един човек в БГ,който на този етап е направил силен атмосферен мотор както го пише по дебелите книги.Всъщност са двама варненци и се занимават главно с марката Опел.Тея хора са моя критерий за най-чуващи петела,така че повярвай ми нито ти,нито аз някога ще стигнем тяхното ниво,затова аз ще си връткам мотори,пък ти направи нещо по-модерно и се обади да те прослушам :)!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно има и много други кадърни момчета,които аз не познавам или тепърва ще се доказват,но в по-горният пост исках да подчертая колко сериозен е двигатела на варненската Корса със задния мотор(12,16 сек на 1/4 миля при тегло около 900 кг-разбирачите да вадят елките и да смятат за ква мощност стаа дума)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз ще ползвам жокер " обади се на келеша " :) :) :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти можеш ама аз не,щото Келявия не харесва Хонда :)!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят основен жокер е Даркоси,който се е доказал с направата на доста коли-турбо и атмосферни(Хондата на Цецо Илиев),но за жалост е много зает и рядко има време!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Velicko_ko

Абе квото и да говорят ХОНДА си е ХОНДАняма по добра и издражлива кола от ХОНДАТАа тея шма*ки от тунинг.бг ще им кажя че и ако аз имам 40 - 50 хиляди и каруца ще е преварна в уникално возило за това да не плюят Хондите !!! !!! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf
Отговорено (Редактирано)

...

Не виждам смисъл да ти доказвам каквото и да е, но тънеш в достатъчно заблуди. :) Аз съм до тук в тая тема в тоя сектантски форум. :) П.С. Не знам как може ника ти да е името на един от най-големите престъпници, но ти си знаеш, мен лично би ме било срам :P Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма симсъл да спорим коя кола е най-най. Нали занете, всички караме най-бързата, най-икономичната кола. Та на някой от нас даже им връща гориво като карат :D Идеята е ти да си се кефиш на твоята си колата, а не бай-Жоро и Баче Кико да ти се кефят :PАйде, много успехи в живота и не се впрягайте толкова :-P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парадоксе,относно доказването и да искаш нема кво да докажеш.Говорил съм с доста момчета от форума,които те познават и всички ми казаха,че си смотаняк и никой не иска да се занимава с теб.Това не си го измислям,а е факт.Относно заблудите,в които живея искам да ти кажа,че ги наричам мечти,а няма нищо по-хубаво да следваш мечтите си и да ги постигаш.Ако искаш мога да ти докажа колко по-заблуден си от мен като се видим лице в лице,а ако искаш може да се наредим и на старта. Относно Бойко Борисов-аз лошо от него не съм видял,а само добро и най-малкото не аз,а ти си го избирал като кмет на твоя град!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

я се стегнете, някои хора са късметлии че модераторите са го ударили на почивка...Особено визирам хората, които сипят определения и обиди без да са предизвикани от изказвания в темата с нищо :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

относно бат Бойко мисля, че е свестен тип и вкарва доста неща в релсите (все пак си е ваш кмет, но до колкото гледам ТВ съм си извадил такова мнение)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gothic Angel

На някой като не му харесва Хонда, защо по дяволите се регистрира в ХОНДА ФЕНКЛУБ ?? Според мен или защото наистина му харесва марката, обаче е тъп и упорит и не ще да си го признае, или умишлено за да се заяжда с някой от форума. Ако е второто, то само доказват, че не нас, а тях ги е яд. Не мислите ли??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове от безсмислен спор,на които всички знаем отговора..се изпокарахте и си разваляте отношенията!Всеки да си кара каквото си иска и това е,ако се връзваме непрекъснато така на такива мнения дадени от незнам си кои накрая всичко изградено тук ще се провали!Аз също се паля но стигнах до извода че нямам изгода,всеки си знае неговото и не можеш да го обедиш в обратното(макар и да си прав).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Бъдете далеч от мисълта, че модераторите са в почивка!!!Следях темата с интерес и чаках да видя докъде може да стигнат някои хора!!!!Катинара обяснява, че темата е извън коритото си, нека запазим добрия тон.Темата е Тунинг БГ срещу Хондите, а накъде отиде цялата история, а?Айде със здраве!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...