Impreza94 0 #1 Публикувано 21 Юли, 2008 Интересувам се от цената на 1.6 VTi пълен комплект (мотор, електроника, трансмисия) ?Не търся цяла кола, а само това което съм написал. Много бих се радвал, ако имате и конкретни предложения за покупка. Всяка информация е добре дошла.Поздрави, колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 21 Юли, 2008 Здрасти колега , пусни си темата в Купува Части и си остави телефон за връзка и помоли модовете да я изтрият тази от тук, че не е на място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Impreza94 0 #3 Отговорено 21 Юли, 2008 Сетих се, че не е много на място, но въпреки това я пуснах тук, защото исках да се получи нещо като дискусия. Нека да я преместят, ако решат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 21 Юли, 2008 Об6то взето няма много за дискутиране.Мисля колегата Алекс продава Б16А2 оборудван мотор,аз имам Б18Ц4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Impreza94 0 #5 Отговорено 22 Юли, 2008 Об6то взето няма много за дискутиране.Мисля колегата Алекс продава Б16А2 оборудван мотор,аз имам Б18Ц4.WoW-wOw-WoW, задръж...имаш B18C4...и го продаваш, така ли ? Оборудван, всичко ?Добре...ще влезе ли това чудо в коша на Civic 5th gen ? Ще се събере ли ? Можеш да ми пишеш на pm и за цената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 22 Юли, 2008 Влиза си в Сивика като у кофа Има 3-ма колеги от форума които сложиха Б18Ц4 купени от мене единият е именно с 5-та г.Цената не е тайна-изцяло оборудван двигате( въпрсния е на 97000 мили) скорости с LSD,полуоски,тампони,инсталация вси4ки водни марку4и,ЕЦУ,Хидравликата,лостовете са скоростите,компресор климатик-4000 лв.Полу4ава6 и фактура за блока.Живот и здраве другата седмица сме си в БГ със стоката Дерзай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове