Jump to content
TaTeTo_De Puta Madre

Инцидент Севлиево 17.07.2008 !Да Благодарим !

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

17.07.2008

http://news.ibox.bg/news/id_1267529433

В болницата казаха, че двама мотористи са дарили кръв за него!

Господ да ги ПОЖИВИ !!!

Кои са те- НЕ ЗНАЕМ. Много молим, който има информация за момчетата извършили това благородно деяние да помогне да ги издирим!!!

Малко инфо!!!

Момчето бере душа в Севлиево (много добри сестри и санитарки БЛАГОДАРИМ и на тях) . Стабилизиран е, но със 7 счупени ребра, отлепен бял дроб и разкъсан черен! В понеделник ще решават дали ще могат да го прехвърлят в София!!!

тел. за контакт 0899 807 341

Редактирано от De Puta Madre

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се че момчето е живо и дано да се оправи, но.... превишена скорост, няма А категория.... акъл в главата има ли... Това за мен си е самоубийство.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SuN`HiGh

Дано се оправи бързо момчето,винаги съм уважавал мотористите и винаги се изтеглям да им направя път

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой ходил ли е на курс за А категория? Мислите ли , че там те учат да караш? А когато на 10 метра след завоя има знак за ремонт на пътя, и знака е на 30 метра от стеснението и всичко се събира в едно платно? А тира е заел точно това платно? Какво точно ще направиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

като нямаш акъл в главата на каквото и да те учат пак няма да помогнеаз съм карал А категория учат те на това на което те учат и за Б имам над 50х км на мотор и не се мисля за безсмъртен като го яхна дано се оправи момчето по бързо , браво на момчетата с моторите дарили кръв , преди време ,като станеше сакътлък и всеки моторист спираше , сега вече не е така по миналата година едно момче падна с мотора и аз и още 2 момчета спряхме да помагаме , а 4-5 мотора ни подминаха без дори да попитат как е момчето

Редактирано от dimy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf

De Puta Madre, сори, ама като знаеш каква ни е действителността ти би ли излязъл с мръсна газ от завоя? Аз лично, с кола, треперя при всяко изпреварване, а като видя мотоциклетист в огледалото съм на тръни докатo не излезе 100м пред мен.

Кажи ако има нещо да помагаме, пича да оздравее и да знае вече кво прави по пътищата, след години да покаже на какво е способен. Това, че кара мотор без книжка не е особено геройство :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

De Puta Madre, сори, ама като знаеш каква ни е действителността ти би ли излязъл с мръсна газ от завоя? Аз лично, с кола, треперя при всяко изпреварване, а като видя мотоциклетист в огледалото съм на тръни докатo не излезе 100м пред мен.

Кажи ако има нещо да помагаме, пича да оздравее и да знае вече кво прави по пътищата, след години да покаже на какво е способен. Това, че кара мотор без книжка не е особено геройство :rolleyes:

Днес са го затворили. Чакаме подобрение! Малко е притеснително първите ден-два, че не се знае кави инфекции може да ... ДА НЕ ДАВА ГОСПОД!!!

Все още не знаем кои са момчетата дарили кръв в Севлиево! ПОМАГАЙТЕ В ИЗДИРВАНЕТО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано момчето да се оправи бъзо :)а за момчетата който са дарили кръв освен да им кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ :rolleyes::P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...