TaTeTo_De Puta Madre 0 #1 Публикувано 20 Юли, 2008 (Редактирано) 17.07.2008 http://news.ibox.bg/news/id_1267529433 В болницата казаха, че двама мотористи са дарили кръв за него! Господ да ги ПОЖИВИ Кои са те- НЕ ЗНАЕМ. Много молим, който има информация за момчетата извършили това благородно деяние да помогне да ги издирим Малко инфо Момчето бере душа в Севлиево (много добри сестри и санитарки БЛАГОДАРИМ и на тях) . Стабилизиран е, но със 7 счупени ребра, отлепен бял дроб и разкъсан черен! В понеделник ще решават дали ще могат да го прехвърлят в София тел. за контакт 0899 807 341 Редактирано 20 Юли, 2008 от De Puta Madre Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 20 Юли, 2008 Радвам се че момчето е живо и дано да се оправи, но.... превишена скорост, няма А категория.... акъл в главата има ли... Това за мен си е самоубийство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest SuN`HiGh #3 Отговорено 20 Юли, 2008 Дано се оправи бързо момчето,винаги съм уважавал мотористите и винаги се изтеглям да им направя път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TaTeTo_De Puta Madre 0 #4 Отговорено 20 Юли, 2008 Някой ходил ли е на курс за А категория? Мислите ли , че там те учат да караш? А когато на 10 метра след завоя има знак за ремонт на пътя, и знака е на 30 метра от стеснението и всичко се събира в едно платно? А тира е заел точно това платно? Какво точно ще направиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #5 Отговорено 20 Юли, 2008 (Редактирано) като нямаш акъл в главата на каквото и да те учат пак няма да помогнеаз съм карал А категория учат те на това на което те учат и за Б имам над 50х км на мотор и не се мисля за безсмъртен като го яхна дано се оправи момчето по бързо , браво на момчетата с моторите дарили кръв , преди време ,като станеше сакътлък и всеки моторист спираше , сега вече не е така по миналата година едно момче падна с мотора и аз и още 2 момчета спряхме да помагаме , а 4-5 мотора ни подминаха без дори да попитат как е момчето Редактирано 20 Юли, 2008 от dimy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf #6 Отговорено 20 Юли, 2008 De Puta Madre, сори, ама като знаеш каква ни е действителността ти би ли излязъл с мръсна газ от завоя? Аз лично, с кола, треперя при всяко изпреварване, а като видя мотоциклетист в огледалото съм на тръни докатo не излезе 100м пред мен. Кажи ако има нещо да помагаме, пича да оздравее и да знае вече кво прави по пътищата, след години да покаже на какво е способен. Това, че кара мотор без книжка не е особено геройство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TaTeTo_De Puta Madre 0 #7 Отговорено 22 Юли, 2008 De Puta Madre, сори, ама като знаеш каква ни е действителността ти би ли излязъл с мръсна газ от завоя? Аз лично, с кола, треперя при всяко изпреварване, а като видя мотоциклетист в огледалото съм на тръни докатo не излезе 100м пред мен. Кажи ако има нещо да помагаме, пича да оздравее и да знае вече кво прави по пътищата, след години да покаже на какво е способен. Това, че кара мотор без книжка не е особено геройство Днес са го затворили. Чакаме подобрение! Малко е притеснително първите ден-два, че не се знае кави инфекции може да ... ДА НЕ ДАВА ГОСПОД Все още не знаем кои са момчетата дарили кръв в Севлиево! ПОМАГАЙТЕ В ИЗДИРВАНЕТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #8 Отговорено 22 Юли, 2008 Дано момчето да се оправи бъзо а за момчетата който са дарили кръв освен да им кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове