Jump to content
K1r1L

Y21 скоростна кутия с Lsd от ДР-г модел на хонда

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Въпроса ми е може ли да се сложи Lsd в Y21 ск.кутия ,по точно LSD от друг модел от Б серията примерно от интегра :) Хеликал ЛСд или както ги водят там....като се има в предвид че и двете коли са с хидравлични съединители ако има значение.

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето непрофесионално мнение е че няма да стане,понеже лсд като устроуство са едни пластинки доста на брой които заводски са затегнати на определени килограми и ако не се уцели няма да държи лсд то.Друг е въпроса дали въобще ще пасне в кутията.Знам хора които са се опитвали да сменят тези пластини с нови и пак не успяват защото не знаят на колко килограма да се затегнат...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
http://images.sportcompactcarweb.com/featu...e_r_dc5+lsd.jpghttp://www.performanceforum.com/wesvann/ho...rans/s_0467.jpgпопринцип имах предвид с целия диф. :)ако го сменя целия дали ще стане..Y21 LSD OPTIONAL Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki4a

По принцип трябва да си пише за кои кутии става...ако е съвместим пробвай...каква е цената му?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L
Отговорено (Редактирано)

да кажем че имам в наличност ( ск. кутия)(но още не е сигурно че има лсд и се чудя как да разбера... ) :D и си правих планове 21-ца с лсд ;)

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някои да каже:lol: как да разбера дали една кутия има лсд при положение че и двете са една до друга :huh:признаци някакви ?!?!?!? -идеи ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Махни полуоските и снимай дифа вътре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тези дни ще гледам да пусна някои др-га снимка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А по модела на скорстната кутия не можеш ли да разбереш или те и двете са Y21 и може и да има може и да няма LSD ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6том и двете ктии са при тебе погледни през дупката към дифа и ако има ЛСД 6е открие6 разликата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

двете кутиии са различни аз се чудя за старата ми дали и тя няма скоро ще пусна няколко снимки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

върти полуосите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

върти полуосите

и трябва да се въртят в една посока ли ?? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Тва с въртенето не е критерий.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

като цяло реших да прочета тук там и стигнах до този извод едната ми киутия е Y21 другата незнам каква е (от интегра или сивик... според мен има ЛСД(виjте снимките разликата )(не пише нищо на нея) визуално са 1 към 1

така остана като ц я л о въпроса с смяна на дифа искам Y21 да стане с ЛСд :) Възможно ли е в случая по точно всички лсд-та на хидравлични Б-серия кутии дали съвпадат

и (както е в моя случаи 21-цата е дават в някои саитове опция лсд дали ще влзе ( размяна направо на диф-вете)

защотото като цяло е много труд и доста трудно и...да знам дали ще стана да не стане така да разглобя всички и накрая:) пак да ги сглобя...

:)))))))) сега е момента някои които доста ги разбира да си каже мнението :) или някои които е правил или са му правили нещо подобно

и като цяло мисля че тази тема е доста полезна за по нататъчни подобни деиствия на колеги.

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми дори и да го има невярвам да има някво голяма разлика с него ...пак и имате си сервизи в Бургас питай там !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аве Киро престани с тея хидравлични кутий на кутията само съединитела е хитравличен и ако искаш точен отговор дали ще ти стане лсд-то се обарни кам Тони-хроноса тои е доста в час с тея кутий .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Не само съединителя е разликата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само съединителя е разликата.

Разлика има в зъбните колелета със сигурност между у-2 и у-21 но за дифа не съм сигурен дали е различен като се разглоби ще стане ясно. А пак Киро не ми е ясно като ги имаш тия кутий на място защо не си ги разглобил още дори и да не стане ще си видиш поне твоята на какво дереже е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така да се каже между дифа на у-2 и у-21 почти намя прилика но темата а савсем друга. ако втоата ти кутия е от англичанка мисля ,че ще стане на у-21 но най добре резглоби и пробвай. а за хората от сервиза който казаха ,че ако влезе дифа ще стане ....нямам думи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

работата е там че нямам време да ги разглобявам и операцията ще се извърши в сервиз... и за това питма дали някои е наясно дали ще стане..4е да знам дали да дам да го правят :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш англичанска кутия направо я слагай, на мен не ми се видя по-дълга от нормалната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи от каква англичанка В18 или В16 .В18-ката със сигурност е по дълга.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами незнам дали е 100% от наглииски сивик 1.8ама:D ако е такава е :P точно за турбо кола не и за атмосферна ;) вдига 115 на 2-ра ;) и 160 на 3-та ;) и 200 на 4-та ако е такава ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Бали му майката аз 2700км съм карал англичанка вти и не ми се сториха по-дълги, на 5-та на 4000 оборота държи 120, 1-2-3-4 не ги помня много много, но ми се сториха 1:1 с S4C и Y21 освен километража да лъже ама тогав ане ми се вярва спринтер дълга база висок 100 коня да вдига 170.П.С. Англичанка вти няма с б16.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L
Отговорено (Редактирано)

PARADOX_sf т о в а :D е за т е б да видиш :P разликатаY21 3.23 2.105 1.458 1.107 0.875 4.4 -vTi 1.6s9b 3.23 1.9 1.36 1.034 0.787 4.4 -Vti-s 1.8

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето тук 10001% ще ти отговорят на въпроса:chttp://civic-eg.com/Има дори подобна тема, но не мога да дам директен линк, защото трябва да си регистриран за да я видиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

блг ти колега като не е от нашия форум ще е от някои др-г питах с моя слаб англииски да видим какво ще отговорят маняците :);)))) :) :) :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вярвам на това което видяха очите ми, а не на някви числа от нета кой знае от къде взети. Тия дни ще я поръчкам малко пък да видиме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

като не вярваш на цифри виж тоя клип . виж че на 2-ра вдигат 110-5 :D моито вти вдига 95-8 на прекасвач на 2-ра

че да се върнем на главния въпрос :Dс диференциялите :P могат л ида се заменяти лсд-то да влзе.... :P чакам още мнения и чуждестранни форуми с маняци които са го пробвали :P Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз предлагам темата да се заключи ! и да вземеш да развиеш 20 болта и да разбереш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аре пак глупости....дифа си седи в страни от всичко останало ако полуоските влизат и короната си пасне на дифа става ако не нестава !?!ако няма да стане няма да може да е затворите :boxed:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е за толко малка разлика не съм се вглеждал, но 5-та по километраж изглеждаше 1:1 с на Y21/S4C...Има вариант лагерите да са различни, но би трябвало да стане ако направиш луфтовета както трябва! А тебе щом те е страх и нямаш време да я отвориш по-добре не се занимавай... :boxed:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Оп, колега, имаш зелена светлина от американските колеги:yep, it is, should be a straight, i got one from itr s80 gearbox in my y21 from crx sir-s, Amer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп, колега, имаш зелена светлина от американските колеги:yep, it is, should be a straight, i got one from itr s80 gearbox in my y21 from crx sir-s, Amer

:) е ;) това е друго нещо ;))))от англиски колеги е маи :P ама все тая хихи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

успех :) аз за по лесно отворих смених и затворих :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според моето проучване няма да стане !или ще стане но ако се смени заедно с главното предаване !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!! ЕМ И ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ ТЕ СА ЕДНАКИ 4.4 :beer: И ДВЕТЕ :beer:по последни данни от което намерих маняците правят следното 21-ца с лсд + диф от интегра на 4.78и 21-ца -взети 1-2-3-та скорост и сложени в С9б :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...