Bella 0 #1 Публикувано 18 Юли, 2008 Който иска палци да ми стиска..........че иначе Хондичката ми ще остане боса през зимата 10х предварително P.S. Airman,ти се уреди с хубава работа,сега е мой ред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 18 Юли, 2008 Късмет ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #3 Отговорено 18 Юли, 2008 И от мен късмет... Да идваме да ти го носим с Хондите. Направи им оферта на която не могат да устоят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo #4 Отговорено 18 Юли, 2008 късмет, аз преди 2 дни минах по тоя път успешно , само трябва да си спокойна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #5 Отговорено 18 Юли, 2008 Kъсмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #6 Отговорено 18 Юли, 2008 Отиде видя победи?,хаиде разказваи че се притеснявам за хондичката да не гладува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #7 Отговорено 18 Юли, 2008 с теб сме!успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #8 Отговорено 18 Юли, 2008 Стискаме палци, успех!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bella 0 #9 Отговорено 19 Юли, 2008 Ужас.....голямата престижна АМЕРИКАНСКА компания която търси сътрудници се оказа Herbalife.......поискаха ми 32еuro като за начало за да ми ''подарят'' един от техните продукти за отслабване.......е,аз и без това съм 44кг. с две тухли в джоба .Колкото и да ми се искаше да си остана в БГ май няма да стане.....пак ще стягам куфарите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #10 Отговорено 19 Юли, 2008 Roxy, какво искаш да работиш? Може да ти намерим нещо, ако държиш да си в чужда фирма (аз лично не бих работил за българи). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Highway star 0 #11 Отговорено 23 Юли, 2008 Хе, аз сам я срещал тази Хондичка из улиците Стискам палци - трябва да си взяла работата. Ще черпиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хюнати 0 #12 Отговорено 23 Юли, 2008 Аз работя в хотел в София,мисля,че търсим рецепционистки,но въпроса е дали ще те устройват условията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #13 Отговорено 23 Юли, 2008 Късмет и дано си заслужава работата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #14 Отговорено 23 Юли, 2008 Хм, какво стана с работата? И защо? Ще се наложи да пишеш, щом не дойде на ЕКО-то да докладваш устно.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SweYo 0 #15 Отговорено 23 Юли, 2008 колега стискаме палци знам какво е на три места ме отрязаха за 1 месец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bella 0 #16 Отговорено 23 Юли, 2008 Хм, какво стана с работата? И защо? Ще се наложи да пишеш, щом не дойде на ЕКО-то да докладваш устно.. Защотоооооооо...... ще докладвам на месечната......ако мога да го намеря този Булгарплод. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #17 Отговорено 23 Юли, 2008 Мога да те взема и да те водя ,но като гид взимам скъпо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #18 Отговорено 24 Юли, 2008 Или на месечната, или писмено в 3 (три) екземпляра после! :-D(от сега си постилаш - ако не дойдеш, ще кажеш "не го намерих този Булгарплод" ) Айде, хващай Дзенки и идвайте - на мен това ще ми е последната месечна .. засега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Roxy #19 Отговорено 24 Юли, 2008 Или на месечната, или писмено в 3 (три) екземпляра после! :-D(от сега си постилаш - ако не дойдеш, ще кажеш "не го намерих този Булгарплод" ) Айде, хващай Дзенки и идвайте - на мен това ще ми е последната месечна .. засега ей,добре че има такива отзивчиви колеги като Dzenky ще дойда.........да ти направим изпращане.........че после няма да има Булгарплод и Хонди разни.......само пясъци и дюни...... .........и камили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #20 Отговорено 25 Юли, 2008 ела и аз да ти взема едно интервю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове