veronika_HONDA 1 #1 Публикувано 18 Юли, 2008 Не ми работи дясното ел стъкло. Проверих бушоните - не е от там. Разглобих лявата врата - и от там не е. Остана дясната, но не ми се занимава.Кажете какво може да е.Къде да отида и да не ми одерат кожата.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest пÑ�ихо #2 Отговорено 18 Юли, 2008 Не ми работи дясното ел стъкло. Проверих бушоните - не е от там. Разглобих лявата врата - и от там не е. Остана дясната, но не ми се занимава.Кажете какво може да е.Къде да отида и да не ми одерат кожата.Благодаря!Виж сега! Взимаш си един "Вериогопроверител" от някоя бензиностанция. кам 2 лв е . Там кадето ти е копчето за дясното стъкло проверяваш веригата преди него.Това се прави, за да видиш дали стига ток до него. после натискаш копчето и пак проверяваш. тук проверките са две. За вдигане и за спускане на стъклото. Ако Всичко е наред-отваряш вратата и пак проверяваш и в двете посоки при моторчето. Ако не работи-отиваш да си купиш машинка.А и още нещо-няма логика да отваряш лявата врата когато не ти бачка дясното стъкло. Дано съм ти бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F20A4 #3 Отговорено 18 Юли, 2008 Има логика, защото първо на дясната има копче за лявото стъкло, а и защото модулите са свързани. Най-добре е да се тества първо директно мотора с напрежение и след това да се търси проблема първо в копчето, след това по модулите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #4 Отговорено 18 Юли, 2008 провери самите бутони в лявата врата ....бутона за дясното стъкло успех аз имах такъв проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #5 Отговорено 19 Юли, 2008 Най-вероятно е клемата на шофьорската врата, захранването за дясната врата минава през лявата, заради копчето, което забранява отварянето. Зимаш 2 жици и някой фен да помага, разглабяте дясната врата и се проследяват жиците, които минават по средата на вратата и отиват зад ламарината - трябва да са 2 или 3 ( най-вероятно 2) дебели - като подадеш на едната + а на другата -, стъклото се движи в една посока, като ги обърнеш - в другата. Не вярвам да е изгорял мотора - не горят чак толкова лесно . Ако мотора работи, значи най-вероятно ще трябва да отвориш и шоферската врата, разглабя се клемата и се гледа умно... след това се сглабя всичко и се отива на сервиз (или някой жичкаджия/алармаджия) да го подкара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #6 Отговорено 19 Юли, 2008 Може копчето за блокаж на дясното стъкло да е останало в отворено положение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 20 Юли, 2008 според мен тя едва ли го е ползвала толкова много за да се прецака. по скоро бутона за дясното стъкло на лявата врата. Но жичкаджия да си каже мнението... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MakaveliTheDon 0 #8 Отговорено 29 Юли, 2008 При мен имаше същия проблем...свалям дясното стъкло и после не иска да се дигне ужас не моеш да я остаиш....отидох на жичкаджия зе мми 40 лв и ужким го оправи ма пак отвреме на време не иска да се дига..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GSI 0 #9 Отговорено 3 Октомври, 2008 При мен имаше същия проблем...свалям дясното стъкло и после не иска да се дигне ужас не моеш да я остаиш....отидох на жичкаджия зе мми 40 лв и ужким го оправи ма пак отвреме на време не иска да се дига.....И при мен имаше същия проблем и знаете ли какво се оказа - от шофьорската врата снопа с кабелите където влиза в купето!Опънеш го леко всичко работи-отпуснеш го не работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokche 0 #10 Отговорено 3 Октомври, 2008 Не ми работи дясното ел стъкло. Проверих бушоните - не е от там. Разглобих лявата врата - и от там не е. Остана дясната, но не ми се занимава.Кажете какво може да е.Къде да отида и да не ми одерат кожата.Благодаря!Ако искаш ела да проверим от къде идва проблема,ако не си го оправила вече.Аз се намирам в сервиза на Ем Комплект на околовръсното м/у бул.Пушкин и бул.Цар Борис 3.Ето и тел. ако не го намериш-0889549329, 0897897164-Ники. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #11 Отговорено 11 Октомври, 2008 Не ми работи дясното ел стъкло. Проверих бушоните - не е от там. Разглобих лявата врата - и от там не е. Остана дясната, но не ми се занимава.Кажете какво може да е.Къде да отида и да не ми одерат кожата.Благодаря!Същия проблем като на колежката се яви и при мен.Разглобих на съставни части и почистих и двете машинки,напръсках буксите с контактен спрей и стъклото тръгна.Да ама за точно един ден и сега е пак същия проблем.Бушоните са здрави,бутоните и буксите почистени и неработи.Обаче има нещо друго което ме изненада.Габаритите ми не светят а крушките са здрави.Да не би габаритите и десните ел.стъкла по някакъв начин да са свързани на един бушон или реле и от там да идва проблема.Дайте някаква идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове