психо 0 #1 Публикувано 17 Юли, 2008 колеги,сивика ми е с двигател д14а2.колата е британска зглобка и много ме кефи като кола. Работата е там че за 1 година вече ми стана бавна а за нова пари нямаискам малко да и подобря двигателя-кам 15к.с. не повече но съм незапознат как и при кой маистор да отида. Ползвах търсачкара на форума но не открих нищо съществено. който има някаква идея моля да сподели. приемам всякакви идей освен смяна на двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #2 Отговорено 17 Юли, 2008 добре дошъл колега ! моят случай е долу горе идентичен мисля..моята е D14A4 японкааз съм се ориентирал към следните неща, за които има доста инфо в търсачката:смяна на всмукателен колекторспортен филтърсмяна на изпускателни колекторигенерация (тръбите от изпускателния колектор до крайното гърне)общо взето тва май доста се отразява ако се направието ти една от темите, които лично мен ме запалихаclickthank you REDPOWER :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #3 Отговорено 18 Юли, 2008 Това маи е 2 тема от един и същи човек за 1 ден и пак ти казвам че тоя двигател не е като на Stancho и маи ми писна да ти се обяснява във всяка тема по отделно, ако пуснеш и трета тема и там ще е същото и трябва да се задоволиш със случая. Аиде мир психо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове