Jump to content
spas21

Не работещи степени на парното

Recommended Posts

Здравейте,ако някой му се е случвало това да помогне.Не ми работят степените за парното,от къде може да е проблема,че не ми се ходи на ел.техник,че те в Хасково като видят Хонда и я гледат като голям камък.Забравих да спомена,че понякога работи,но после не.Някой,ако може да каже от къде за започна проверката и разглобяването.Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Link

Ето ти инфо използвай търсачката за повече!!!Ако въобще не работят има една пластмасова кутия до акумулатора отваряш я и вътре има 3 релета:

Публикувано изображение

средното от тях е за парното,другото за нагревателя на задния джам-размени им местата и тествай!

Успех

Редактирано от Valri

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега,но темата не ми помогна много,защото при мен не работят и 4-те степени и от време на време си работят.Смених релетата до акумулатора и нищо прожерих и предпазителите но :rolleyes: .Чудя се да ли не е от самото копче за превключване ,но като знам каква играчка е да се свали и не ми се мисли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега,но темата не ми помогна много,защото при мен не работят и 4-те степени и от време на време си работят.Смених релетата до акумулатора и нищо прожерих и предпазителите но :rolleyes: .Чудя се да ли не е от самото копче за превключване ,но като знам каква играчка е да се свали и не ми се мисли.

Четки на електромоторчето ... спроед мен ... ама ако е това неможе да минеш без ел. техинк .. п.п. не знам къде се намира .. на мен ми го опрапвиха за 10 кинта :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...