spas21 48 #1 Публикувано 17 Юли, 2008 Здравейте,ако някой му се е случвало това да помогне.Не ми работят степените за парното,от къде може да е проблема,че не ми се ходи на ел.техник,че те в Хасково като видят Хонда и я гледат като голям камък.Забравих да спомена,че понякога работи,но после не.Някой,ако може да каже от къде за започна проверката и разглобяването.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #2 Отговорено 17 Юли, 2008 (Редактирано) Link Ето ти инфо използвай търсачката за повечеАко въобще не работят има една пластмасова кутия до акумулатора отваряш я и вътре има 3 релета: средното от тях е за парното,другото за нагревателя на задния джам-размени им местата и тествай! Успех Редактирано 17 Юли, 2008 от Valri Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #3 Отговорено 17 Юли, 2008 Благодаря колега,но темата не ми помогна много,защото при мен не работят и 4-те степени и от време на време си работят.Смених релетата до акумулатора и нищо прожерих и предпазителите но .Чудя се да ли не е от самото копче за превключване ,но като знам каква играчка е да се свали и не ми се мисли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #4 Отговорено 17 Юли, 2008 Благодаря колега,но темата не ми помогна много,защото при мен не работят и 4-те степени и от време на време си работят.Смених релетата до акумулатора и нищо прожерих и предпазителите но .Чудя се да ли не е от самото копче за превключване ,но като знам каква играчка е да се свали и не ми се мисли.Четки на електромоторчето ... спроед мен ... ама ако е това неможе да минеш без ел. техинк .. п.п. не знам къде се намира .. на мен ми го опрапвиха за 10 кинта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове